yea Çocuk nöroloji doktor önerisi olan var mı. İstanbul anadolu yakasında. Özel klinikler çok tuzlu. Önce daha uygun bir yere gitmek istiyorum.
nicu yea öncelikle çok geçmiş olsun çocuk nöroloji yan dal olarak biraz nadir bi branş alanında uzman bulabilirmisiniz bilmiyorum ama teşhisi neydi ona göre doktor arkadaşıma soracağım
Yedaarven yea Geçmiş olsunn. Biz pendik medical park a götürmüştük Mehbare hanım a, hala orda mı bilmiyorum ama devlet hastanelerine randevu bulmak imkansızdı o yüzden gitmiştik çok ilgili iyi bir doktordu tavsiye ederim.
yea nicu teşekkür ederim şimdiden. 11 ay 5 günlük. Oturuyor ama sürekli devriliyor. Denge kuramıyor. Ayakları havalanıp duruyor. Haliyle emeklemiyor. Dönebiliyor ama kendi isteğiyle değil. Ellerinden tuttuğumda güzel yürüyor. Göstermekte fayda var.
Yedaarven yea Kızım 11 12 aylıkken falan nöbet geçirir gibi olmuştu. Antalyada bir doktora gittik eeg falan çekilmeden epilepsi ilacı başlamıştı. Sonra istanbula geldik hem okmeydanında eğitim araştırmada Tuğçe hanıma hem medicalde Mehbare hanıma gittik çok şükür bir şey çıkmadı içimiz rahat döndük.