Kucukanne06 Kızlar doktorum yuzumdeki sivilceler için fucidin krem yazdı bi krem emzirme döneminde kullanılır mi kullanan var mı?
Ebruli101 Kucukanne06 tek başına onu mu verdi canım nette bende gördüm kullananlar var ama bizim oğlana sünnet olunca vermişti doktor 🙄 yüzümde hassas madecassol çok kızartmisti sürmeye cesaret edemedim ben
Deletedmom812 Kucukanne06 imex krem ve sabununu kullanın ben kullanıyorum tavsiye ederim gerçekten çok iyi sadece sivilce değil siyah noktalarıda yok ediyorlar 👍👍
mrvcr Kucukanne06 ilk doğduğunda -doktor tavsiyesiyle- bebeğime bile kullandım ben. kendim de kullanıyorum. sorun olacak olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum.
espalp Kucukanne06 sezaryen yerime sürmüştüm bi şey olmuyor. Bir de bebeğimin tırnağı battığında kızarıklığını geçirmek için ona da fucidin sürmüştük👍🏻
Kucukanne06 Ebruli101 bı onu bide demir hapı verdi canım benim yüzüm biraz alerjik gibi galiba ondan bunu verdi bakıp verdi yüzüme
mrvcr Kucukanne06 yani sütten geçmesi sıkıntı olsa, direk bebeğe sürdürmezler. ki daha 20 günlük bile değildi ben kullandığımda
Kucukanne06 mrvcr Anladım canım aynen öyle tabi bi zararı olmaz dedi de ben yinede korktum bebeğim 2 aylık benimde
BernaSzn Kucukanne06 canım ben oğluma kullandım yüzünde kırmızı kırmızı sivilceler vardı bebeğe kullanıldıysa sizde kullanabilirsiniz kaç gün kullanacaksınız
Kucukanne06 BernaSzn öylemi canım ozaman kullanabilirim gönül rahatlığıyla teşekkür ederim sivilceler gece ne kadar kullanacağım
BernaSzn Kucukanne06 biz sabah akşam kullandık oğluma 3 günde geçti umarım sizinki de Kısa zamanda geçer