miracinnannesii Kızlar oglum 4 ayına girdiğinden beri asırı huysuz olmaya basladı dgru düzgün emmiyor sürekli aglama krizlerine giriyor durduk yere , geceleri her saat kalkıyor npcagımı sasrdım artık bi akıl verin lütfen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
tosuncukannesi miracinnannesii 4 ay atağına hoşgeldin bacım ☺️ muhtemelen hepsi ataktandır ve atak bitince onlar da geçip gidecek 🙏
Deletedmom245 miracinnannesii 4. Ay atağı en uzun ataklardandır 35-40 gün kadar sürer. Şuan atakta olabilirsiniz.
Happytwins miracinnannesii 54 ay 19 günlük . Kendi kendine uyuyan oğlum uyumamaya duran oğlum hep kucak istemeye başladı bikaç hafta böyle gitti şimdi arada yapıyor kendiliğinden geçiyor siz istikrarlı davranın ben artık hep kucağımda uyutucam diye korkmaya başlamıştım ama geçti 🎉
miracinnannesii Deletedmom245 bnde öyle tahmin ediyorum saatleri sayıyorum artık resmen bitsin artık daha şimdiden cok yoruldum 🤦🏻♀️
miracinnannesii Happytwins umarım bizde bi an önce atlatırız asırı yorucu oluyor cnkü benm oglumda sürekli kucak istiyor kucak istedigi yetmiyor ben otruncada aglıyor ayakta dolanınca duruyor sadece 🤦🏻♀️😂