Ceylanceylin Kızlar 2 yaşında oğlum var çok süt içiyor sütle uyuyor sütle kalkıyor sütten nasıl vazgeçirebilirim yemek yemiyor süt içiyor resmen süt vermezsem ağlıyor ne yapmalıyım sizce
Deletedmom812 Ceylanceylin biberonla içiyorsa her seferinde daha fazla sulandırın sütü en son suya doğru gidin içmek istemeyecektir
Mom0870 Ceylanceylin Fazlası demir emilimini azaltabilir 🌼 sulandırabilirsiniz Bu süreçte pekmez, kuru üzüm gibi kan yapıcı şeylerle destekleyin derim.
Deletedmom_9857 Ceylanceylin bir yazı okudum 1 çay bardağı süt içen bebek gün boyunca yemek yemeden gezebilirmiş😕 biz de kahvaltı da içiyorduk ama bıraktım baktım gayet güzel yemek yiyor ıhlamur verin balı tadı güzel severse onu içer 🌸
Ceylanceylin Deletedmom_9857 Mom0870 Deletedmom265 Deletedmom812 Deletedmom265 Hepinize çok teşekkür ederim kızlar tavsiyelerinize uyacağım yemek yese bile illa süt istiyor
Ceylanceylin Deletedmom_9857 Mom0870 Deletedmom265 Deletedmom812 Deletedmom265 Hepinize çok teşekkür ederim kızlar tavsiyelerinize uyacağım yemek yese bile illa süt istiyor