Elifikra52 İyi geceler herkese bişey sorucam yeni anneyim 18 günlük bebeğimin ağzında pamukçuk oldu yaşayan varmı cagresini bilen varmı karbonatla silmeye çalıştım ama pek işe yaramadi ilaç kullanan oldumu aranız da
Elifim46 Elifikra52 ben ince bir tülbente az bişey şeker koyup ağzının içine çalıyordum geçiyordu öyle
BabyGroot Elifikra52 günde 2 defa karbonatlı suya tülbent batırıp sildim onunla canım ama benim bebeğim 1 buçuk aylıktı ona rağmen ağzını zor açıp siliyordum seninki daha küçükmüş bi doktora danış istersen bize mikostatin damla vermişti karbonatlı geçmezse onu kullan diye
Demlidem Elifikra52 mikostatin damla vermişti doktor bir haftada geçiyor ama karbonatlı suyla 1 gün durup 1 gün silincede geçiyor
[silindi] Ben kullandım mykoderm diye bir krem ama doktoruna danış, hiç birşey yapamazsan sağlık ocağını ara sor danış.. karbonatlı suya çok karşıyım ben ama herkes kendisi bilir..
Elifikra52 [silindi] karbonatlı suyu bı çocuk doktoru tavsiye etmişti takip ettiğim ondan uyguladım olmadı yarın doktora götürürum artik emmsinde bişey yok allahtan
Deletedmom423 Elifikra52 sadece bebegin ağzını silmek yetmiyormuş kendi gosgusunu bebeğin emziğini yabi bebeğin ağzına giren herşeyi karbonatlı suyla silmen gerekmis
ilayda_hiranur Evet bizdede vardı ama o Bi anda geçmiyor ilk ay mikostatin kullandık şu an yok denecek kadar az var ben kullanmayı bıraktım zamanla tamamen biter diye düşünüyorum
Deletedmom381 Elifikra52 karbonatlı su bize çok iyi gelmişti ama onun haricinde ilaç önerisi isterseniz mikostatin solüsyon var, doktorunuza danışmadan kullanmayın.
Deletedmom346 Elifikra52 Bizde de olmuştu doktoru karbonatlı suyla günde üç kere sil dedi. Kulak çubuğunu karbanotlu suya batırdım sildim her silmede çubuğu değiştirdim ama 2 günde geçti
DenizinAnnesiiiii Elifikra52 bende burda bekleyeyim 😊 benimde kızım 2 aylık karbonat yaptım olmadı daha dogrusu dilini tam acmıyo korkuyo sanırm