Zuhalnehir Zeynep25 şuan haftada bir yıkıyorum ama yaz gelince iki günde bir yıkarım diye düşünüyorum
Meralada 2günde bir.kombi açık ekstra elektrikli fanı açıyorum banyo yaptırınca.su sıcaklığınıda dirseğimle ölçüyorum bi kova su anca yetiyor☺️
Kadergls Kış olduğu için haftada 2 veya 3 kere yıkıyorum termometremiz var ama genelde dirsek yöntemini kullanıyorum ana yüreği hiçbir şeye güvenmiyorum 😅
Gunesinannesi Zeynep25 2 günde bir yıkıyorum evim fix 24 25 derece arasında banyoyu ekstra elektrikli sobayla ısı takviyesi yaparak yıkıyorum suyu çok seviyor kızım 😌
aselin_annesi Zeynep25 Hava soğukluğubdan dolayı haftada bir yıkıyorum ama havalar iyiyken 2 günde bir suyun socaklığınıda kolumun iç tarafıyla ölçüyorum
Happybaby Zeynep25 haftada 2 kez yıkıyorum bu günlerden birinin cuma olmasına dikkat ediyorum 😊 hem mübarek gün hem sünnet
Hayriyedeniz Günlük yada 2 güne bir yıkıyorum 😇 evin içinde ısı olarak koşulları sağladıktan sonra hiçbir sorun olmaz :) çünkü bebişler çok rahatlıyor duştan sonra 🙏