Merhaba kızlar biberon sorunu yaşıyorum ağzı çok delik oluyor oğlumun geğzine kaçıyor ememiyor aventı de denedim oda öyle yaptı wee denedim bebedor da denedim onlarda aynı hangi çok az delik oluyor kendi çektikçe gelen yani fikirlerinize ihtiyacım var ☺️
gozdeninbulutu lansinoh💪🏻
gozdeninbulutu dr. Brawns ve lansinoh başka marka görsen de alma canım bu ikisi en iyisi
Lansinoh güzel canım bildiğim kadarıyla jokerin sitesinde satılıyor başka bi yerde satılıyor mu bilmiyorum
1mom1baby teşekkür ederim canım
[bilinmeyen] teşekkür ederim canım
OlgaArslan denicem e bebekte var mı ?
gozdeninbulutu dr. Brawns var ama lansinoh bilmiyorum bendeki biberon sağma Makinesinde vardı
OlgaArslan İnternetten almak İstemiyorum güvenemiyorum hangi bebek mağazasında var bende bilmiyorum bu akşam eşimi ikna edim de gideyim bütün bebek mağazalarına 😄
gozdeninbulutu lansinoh tek satılıyomu hiç bilmiyorum denk gelmedim ama pompayla beraber e bebekte var dr. Brawns da e bebekte var canım
OlgaArslan çok teşekkür ederim valla yeni doğandan aldım lansinoh dan emdi çok sağol
gozdeninbulutu rica ederim canım sağlıcakla büyüsün bebiş 😇
[bilinmeyen] açık baksaydın Canım ben öyle yaptım yavaş akışlıyı aldım
Yurtdisinda kaliyorum,kres ogretmeniyim,ilk gunden beri dr.browns kullaniyorum,burdaki doktorlar ozellikle onu tavsiye ediyor,hem gaz sorununuzuda azaltiyor.isyerimdeki bircok aileninde dr.brownsi kullandigini biliyorum