[silindi] Kızlar bebeğim iki ay 4 günlük ve çok gaz sacıları oluyor biogai damla kullandım pek faydası olmadı önerilerinizi yazarmısız birde ne zaman biter bu sancılar acaba
Behiyemazlumagir [silindi] yemeklerinize kimyon atın gün içinde rezene için. Bebeğinizi yatırıp bacaklarını karnına doğru itip çekin karnına bastırın biraz karnını ovalayın
EmirEge [silindi] ayağının altına sıcak su torbası koy e bebek ye kiraz çekirdeği çorabı var fırında ısıtılıp giydiriliyor sen Rezene çayı iç kimyon koy bolca içine ama gerçekten zor bir süreç biz de 18 günlük olduk ama perişanıö geceleri uyku yok ve çok sancılı yavrum birde https://youtu.be/BEvcDdd-wGo bu masajı yap günde 2-3 kez
Polatalpmoms Bizde 2 ay 7 günlük olduk hiçbi şey fayda etmiyor beyaz gürültü ile uyutup ayağına karnına sırtına masaj yapıyorum birde bacaklarını karnına bisiklet şeklinde itip çekiyorum ve son olarak altını açıyorum biraz rahatlatıyor :)
EmirEge Polatalpmoms beyaz gürültü oyuncağı işe yarıyor mu biz kararsız kaldık almaya bir de siz hangi markayı aldınız memnun kaldınız
EmirEge Polatalpmoms beyaz gürültü oyuncağı işe yarıyor mu biz kararsız kaldık almaya bir de siz hangi markayı aldınız memnun kaldınız
eliffozpogda Relactac çok iyi geldi bize ben 7 tane damla denedim en iyisi o. Denediklerim nursenin 2 çeşidi metsil kaleidon sap simplex
[silindi] İnşallah işe yarar hem bebişim kendini yıpratıyor hem beni o öyle ağlayınca hiç dayanamıyorum ağlayasım geliyo etiket nasıl yapılır bilmiyorum hepinize teşekkür ederim😘
Polatalpmoms EmirEge oyuncak almadım ben, telefonsa -bebek uyutucu- adında program var onu indirdim hepsi işimize yarıyor seslerin. Özellikle pışpış süpürge ve kolik müziğini duyunca sakinleşiyor. Bir de -bebeğim- programındaki sesleri tavsiye ederim
Mervercan [silindi] evet hergün kullanıyorum durumuna göre bazen sabah öğle akşam bazen sancısı olmuyo vermiyorum ni öğün bu şekilde