Gulsum71_ Selam anneler kizm 3 ay13 günlük 3 gündür kakasini yapamiyor huysuzlanmasi yada uyku düzeninde bir sorun yok bu ayda bebekleri böyle olan anneler varmi neler yaptiniz yada neden kaynaklandigini buldunuzmu kizim sadece anne sütü aliyor
Nhr682 Gulsum71_ Bizimki de 2 ay 22 günlük en az 4-5 günü buluyor. Tuvaletini yapamadığı süre zarfında kılo almaya başladığını farkettimm
Hafsa_anne Gulsum71_ sadece anne sütü alan bebeklerde 2haftaya kadar normal demişti doktorum. Benim kızım da 11-12 günde yapardı demekki sütünüz yarıyor kaka yapmıyor diye üzülmeyin
RabiAsya Gulsum71_ Canım benim kızımda 3 ay 6 günlük oda kakasını 6-7 hatta bazen 8 günde bir yapar. Sadece anne sütüyle besleniyor ve 10 güne kadar yapmamaları normal merak etme 🌿☺️
Gulsum71_ Eymeniim gerçektenmi çok saolun bu beni biraz rahatlatti tedirgin olmuştum kakasini yapamiyor diye
Eymeniim Gulsum71_ bağırsakları bütün anne sütünü sindirdigi için kaka yapmaya birşey kalmıyor bu iyi birşey daha güzel besleniyor :) canım benim oğlumda öyleydi 10 15 güne bir yapıyordu doktor normal dedi eğer huzursuz değilse sorun yok birşey yapmana gerek yok
Gulsum71_ Bilgileriniz için çok teşekkür ederim içim rahatladi tedirgin olmuştum acaba kilo alamaz diye yada kilo kaybeder diye çok üzülmüştüm