MS-01 Anneler bebeğiniz 6. Ay asisini olunca huzursuzlandi mi dün yaptırdım gece boyu hic uyumadi durup durup ağlıyor bu durumu yaşayan ve yaşamış anneler ne zaman geçer sizce 😑
Asyayse MS-01 kizim 6 ay 6 günlük 1 haftadır hece r te kalkıyor sabaha kadar miz mi mız uyutmuyor uyumuyor zombi gibiyim asi çok huysuzluk yapıyor şuan bide asi yaptırırsam napicam blmiyorum
Aynuradem MS-01 bi kac gun oluyo yaptirali 3.gunun sonunda kendine geldinoglum bende cok korktum panikledim ama Allaha şükür geciyo biraz daha fazla ilgilen aglamasin gecmis olsun
Zeynep80 Bende 3 gün oldu 6 aylık aşı yaptıralı benim kızımda sürekli ağlıyor korku sarıyor gibi ben odadan çıkınca bağırmaya başlıyor hala aynıyız 3 gündür 😑😑 Annesi alt dişini bir kontrol et istersen bizimkinin dişi kabarmış biraz da onun huzursuzluğu 🙄
MS-01 Zeynep80 alt dışının biri bir haftayı geçti çıkalı ama digerlerinhic görünmüyor ağlarken salyali salyali ağlıyor bide canim böyle olmamalı onlar üzülmesin hic 😪
MS-01 Aynuradem ilgileniyorum ama tek olunca çok zor oluyor şimdiye kadar doğumdan beridir tek basima herşeyi yaptım ama bu sefer çok zor geldi sanki ağlaması falan üzdü beni panik oluyorum
MS-01 Kiviefe atası normaldi sürekli kontrol ediyorum calpol veriyorum aşı yapan hemşireyi aradım sordum aşısı ağır kolonyala pamuk bastır 6 saatte bir calpol var ekstra birşey olursa ararsun geri dedi
Kiviefe MS-01 calpol verebilirsiniz ama son raddeye gelince verin atesi yoksa vermeyin asi yeri agriyor olabilir bugunude atlatirsaniz yarina daha iyi olur ateste cikmaz artik 😌