Perimasali Merhaba hanımlar💐 Kızımın göz rengi özellikle ışıkta bu şekilde gözüküyor doğduğunda simsiyahdı 48 günlük sizce değişirmi ne renk olur tabi rengin bi önemi yok ama insan merak ediyor 🥰
EsofmanliSevketHoca Perimasali Oy MAŞALLAH ,kahve olmayacağı sanki net gibi ama sonrası ne gelir bilemedim 🙈 değişkenlik gösterebiliyor çünkü göz rengi😇
Seydameva Perimasali bizim de böyleydi herkesle iddiaya girdim kesin renkli olacak diye sonuç kahverengi 🙈
Happytwins Perimasali bizimde yeşile çalıyor gibiydi Ela olcak herhalde dedim 4 buçuk aylık çikolata rengi kahve tam babası gibi 😂
ElmaliTurtamm Perimasali oo annesi daha çok değişir😍 bizimde 3 buçuk aylıkken böyleydi ama sonradan elamsı bişey oldu güneşte değişiyo ağlayınca değişiyo değişik Bi renk oldu😁
Happytwins Happytwins hiçte belli olmaz arkadaşım daha 40 I çıkmıştı renkli gibi dedi ve renkli piyango gibi bişey bu herhalde 😂
Anneyeni ElmaliTurtamm aaa bizde 2 ayligiz benim kiziminda gozleri ayni bu renkk 40 ini gectik boyle kalir diyr dusunuyordum bendee 🤷♀️
Deletedmom388 Perimasali Kuzenimin böyleydi sonradan yeşile döndü ama tabi farklılık gösterebilir bilemedim☺️Maşallah🙏🏻🌸