Mamaqueen Kızlar 2 ay olacak geçmiyor çok afedersiniz. Bunun için doktorada gidemem bu korona döneminde varmı basına böyle bisey gelen nasıl geçirdiniz? Tüy yok temiz tutuyorum ama geçmiyor baska bir şikayetimde yok
SevdaArya Mamaqueen travazol geçirmediyse içerden enfeksiyon veya mantar olabilir onun için fitil verilir daha kötü olmadan tedbir alarak bi hekime muayene olmalsın cnm
Annesininpremsesi Mamaqueen Oxezole kremi kullandım ben ağlıyordum kaşıntıdan.Ama dediğim krem harika çok iyi geldi bana
Mamaqueen Cicekimftm onuda dusundum cunku kcuukken olmustu kil kurdu. Ama afedersi diskida gozukuyordu olunca. Suan oyle bisey gormedim. Zaten kurt olusturcak biseyde tuketmem hic
Zelisblt Bnde de hamile iken olmuştu enfeksiyon kapmıştım sanurım. Travazol deri kremi çok iyi geliyor hemn alıtor kaşıntı yı
Seval34 O kesin kurttur bende asla tüketmem ama bi akrabanın tuvaletinden yani herhangi bir yerden bulasıyor illet bişe
Mamaqueen Annesininpremsesi aciyormuydu kasiyinca benim aci yok tatli tatli kasiniyor kasisam sabaha kadar kasirim gecmez yani. O kremi doktor mu verdi acaba
Mamaqueen Annesininpremsesi bi soru daha sorcagim doktora muaynemi oldun. Ben utanirim cunku ne yapacagik bilmiyorum ama gecmiyor kasinti
Annesininpremsesi Mamaqueen evet muayene oldum ama benimki kadındı bende utanıyordum ama mecbur kaldım hiç şey yapma sağlığın daha önemli
Mamaqueen Annesininpremsesi evet kadin bir doktor bulmak lazim. Kadin dogumcu anlar mi ne doktoruna gitmek lazim cnm
Annesininpremsesi Mamaqueen kadın doğuma gidin aslında sağlık ocağı da anlıyor tabi benim buradaki doktorum iyi biliyordu her doktor aynı değil