03032014 Yaseminttepe6 direk ağzına damlatıyorum ama sağlık ocağının verdıgını hıc almadım başka marka aldım
Eylulum20 Yaseminttepe6 biz bebeğimin değerlerine baktık önce maşallah değerleri çok iyi olduğu için doktorumuz ilaç kullanmaya gerek yok dedi. ama kullanacaksanız eczacı arkadaşım bestiron önermişti. sağlık ocağının verdiği açıkça yazıyor paraben içerir diye ya ishal ya kabızLık yapıyormuş.
Prenses42 Bende bugün aldım sağlık ocağından ama doktoruma danıştım o kan ilacını önermedi başka birşey önerdi yarın onu alacağım
Prenses42 Benim doktorumun önerdiğinde bestiron sağlık ocağından aldığımı önermedi kabızlık yapabiliyormuş sağlık ocağından aldığımız bende yazdım bugün doktoruma bestironu önerdi
Canada10 Prenses42 ben de bestironu kullanıyorum canım tavsiye ederim 👍🏻☺️İçeriği tamamen temiz ve C vitaminli güvenle kullanabilirsiniz
ilaysmom Canada10 nasıl kullnıyorsunuz kaç damla ve emzirmeden ne kadar süre sonra veriyorsunuz acaba
Canada10 Prenses42 9. Ayda kan tahlili yapılıyor diye biliyorum onun sonucuna göre belirleniyor canım benm kızımda şuan 6 aylık.
Yaseminttepe6 Ya bende hamılelıkte vegaferon kullandım dogumdan sonra da öyle devam ettim o bende kabızlık yapmdı dün verdim bakalım bi degerlendireyim yoksa önerdiklerinizden alayım