44760 İkisini de kullananlar yardımcı olabilirler mi? Molfix taşırıyo primada kokusu hoşuma qitmedi kimyasal kokuyo bide. Ama taşırma konusunda iyi sanırım. Sizce hanqisi
laleninannesi 44760 molfix kullanıyorum ama pure soft olanını çokta memnunum 6 aylık hiç marka değişmedik
Deletedmom224 44760 Bende molfix aldım allahtan küçük paket almıştım denemek için.Pişik yaptı oğluma.Prima neu kullanıyorum🌸
laleninannesi 44760 hiç sorun yaşamadık bilmiyorum çok nadir taştığı oluyor oda çok çiş yapıp üstüne kaka yaparsa
03032014 44760 prıma kullandım ılk 1 ay sonra molfıx püre soft kullandım 2 ay kadar evet sızdırıyor normal molfıx aldım çok güzel çok memnunum ama prıma da guzeldı pahalı dıye degıstırdım
MerveNurT 44760 ben geceleri prima premium care kullanıyorum gün içinde molfix 3D prima gerçekten cişi taşırmayan tek bez ondan geceleri rahatız arada molfixde kullandım gece taşmadı sabah ilk kalktığında değişiyorum ozaman taşmadan değişmiş oluyorum dayanıyor gece boyuda ☺️ Yoksa her bez taşırıyor prima hariç 😁
44760 MerveNurT daha bez dolmadan taşırmış oluyo ufacık çişi yandan sızdırıyo büyük çişi hiç söylemiyorum bi de ben qün içinde sürekli kontrol edip deqiştirdiqim halde.
Hasret_eslem 44760 pirima kullandım hiç memnun kalmadım hep sızıntı yaptı şuan sleppy ve aşırı çok memnunum
YDE 44760 başka bir bez kullanmadım diğerleri hakkında yorum yapamam ama ben prima pure kullandım şuan da premium care kullanıyorum. Çok memnunum. Evet kimyasal kokuyor, herşey de çok dikkat ederim organik olmasına vs. ama primadan vazgeçemiyorum 😊