2 gün sonra 11 aylık olacak inşallah bebeğim. 20.30 gibi oyun oynuyordu yanımda, salonda. Hızlı hızlı emekledi birden parkenin üstüne yüzüstü düştü. Ağzında emziği vardı. Hemen koştum kucağıma aldım, çok kötü ağlıyordu. Ağzına baktım bişey yoktu, tam sevinecektim bi on saniye sonra kan boşaldı resmen ağzından😔 kalbim duracaktı onu öyle görünce. Hemen lavaboya koştum yıkadım ağzını peçete tuttum. Buzlukta diş kaşıyıcısı vardı onu çıkardım ama almadı ağzına. Su verdim baya içti, emziğini istedi tekrar sonra sakinleşti biraz. Üzerini değiştirdim. Salona getirdim tekrar oyun oynadık, güldü. Bi sorun yok şimdilik, inşallah olmaz da. Ağzını açmıyo sadece gülerken bakabiliyorum, altta 2 dişi var üstten de 3 tane çıkıyordu yeni. Uçları minik minik çıktı. Onların etrafı kan görünüyordu. Bir süre daha emziğini aldı. Sonra çıkarıp tekrar baktım dişlerin etrafında kan gitmiş, üst iki dişinin arasındaki damağa bağlı et kanamış büyük ihtimal öyle görünüyo. Uyuyo şimdi, sallıyorum ayağımda ama kalbim ağrıyo resmen. Hala hızlı hızlı atıyo. Ağzından akan kanın görüntüsü gitmiyo gözümün önünden. Olacak varmış diyorum, çok dua okudum. Bişey olmaz inşallah 🙏🏻 olmaz dimi?