Mihrana 58 günlük bebeğim var 4 5 günde bir büyük abdestini yapıyor ve yaptığı zaman da ıkınıuor ve kırmızı oluyor böyle büyük abdestini geç yapan annelerimiz neler önerir neler denediniz
peksokomelli Mihrana seninki yine iyi yapıyormuş benimki uyarmadan yapmıyor. İlk bebeğim çok endişe yaptım ama doktor 5 gün bekle, gelmezse lavman yap düzelecek dedi. İnşallah düzelir, çok sinir bozucu sürekli beklemek. 49 günlüğüz, 15.günden beri böyle..
Minikhayat_1 @Mihrana sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadarda uzayabilirmiş bu durum doktorun öyle söylemişti kızım 3 defa hep fitil veriyordum artık 9 10 günden sonra tekrardan doktora hirriğimizde günde 3 çay kaşığı zeytinyağı verin dedi verdim yapmaya başladı ama bazen üst üste yaptığı günlerde oluyor bazense 2 3 günde 1 yağtığıda oluyor
Minikhayat_1 @Mihrana bide bebekler zaten kaka yaparken kıpkırmızı olur ve zorlanır daha yeni yeni öğreniyor annesi telaş yapma
Mihrana Bir kere forumda denk gelmiştim kulak pamuğu çöpü ile poposuna uyuran verip öyld yapan annelerimiz de vardı ama insan bebeği için tedirgin oluyor.