Egekizi Ozustaseyma 5.ci ayda basladik 8 ayligiz suan kendi arkamdan istedigi yere geliyor, sunny baby yurutecimiz
Thesra Ozustaseyma Bende başlıcam 6 ayımıza 1.5 haftamız kaldı kivi 2 in 1 var hoşuma gitti yorumlarıda güzel fiyatına göre sanırım bayağı iyi baklom deneyince görcem
Egekizi Ozustaseyma indirim vardi 79 liraya aldim, memnunum https://besikte.com/sunny-baby-vak-vak-1813-yurutec-mavi aynisi
Glsnkzlc Thesra Ben internette araştırdım çok fazla zararından bahsediliyor sen doktoruna sordun mu canım ?
Ozustaseyma Thesra yaa aynen bende onu beğenmiştim 🤗 canım alırsan bana da haber verir Misin mutlaka ona göre alırım bende 😍
Egekizi nurayycaliss biz kullaniyoruz 8 ayligiz kizlar zaten bebegi icinde saatlerce tutmuyorsunuz bi isinizi halledene kadar oyalaniyor sonra dinlendiriyorum tekrar biniyor. Icinde koca bi gun durmuyor ki😁
Egekizi [bilinmeyen] benim bebegim yurume heveslisiydi, ayakalrini yere tam anlamiyla basiyor doktorumuzda erken yuruyecek dedi, cok rahat bi sekild elle kullaniyoruz, zaten belinide dik tutabiliyor hic bir engel yok bebek hazirsa 5-6 ayda kullanabilir
Thesra Glsnkzlc Yok kuzum valla sormadım ama eskiden beri annelerimizde dahil olmak üzere bize kullanmışlar herhangi bir zararını görmedik açıkcası kardeşimde de kullanmıştık hiç bir sıkıntı yok
Thesra Ozustaseyma Tabikide haber veririm kuzum ne demek geçen gün hepsiburada da indirimdeydi 148 tl ertesi gün alıyım dedim 179 tl olmuş😂😂 kampanya kovalıyorum tekrardan sonuçta çok az bir süre binicekler
Tgbberk Thesra hangisini aldin bi 90 liralik bi 70 liralik antilop var. Memnunmusun saglamligi. Guvenilirligi falan
Thesra Ozustaseyma Yok ayrıyetten alıyosun canım ama çok gerekli değil minder arkasına ince yastıklardan battanileri katlayıp bile koyabilirsin
Thesra Tgbberk 90 liralık olanı dediğin tepsisi içinde 70 tl olanda tepsisiz tek farkı bu zam gelmiş demekki ben aldığımda tepsisi içinde 70 tl idi memnunum ben gayet güzel sağlamlığı felanda iyi bayağı