zlhaa00 2 bucuk aylık bebegim 2 gündür çok uzun emiyor ve bıraktığı an yine meme arıyor sıkıyorum süt geliyor ama göğsüm yumusak 2 gündür sütüm yetmiyor mu nasıl anlayabilirm lütfen bilgisi olan yardım etsin
Mom036 zlhaa00 benimki gibi alışkanlık haline getirmiş😅😅emzik tutturmaya çalışın yoksa sizi emzik gibi kullanıyor
Elifkadir zlhaa00 ayni durumdayiz 2 aylik bnmkide iki gundur ne uyuyor ne memeden ayriliyor.ayrulinca kusuyor yine istiyor 🤔cozemedim
lnarmtgt Günde 4-5 kere çişli bez alıyorsanız bebeğiniz doyuyor demektir. Çocuk doktorumuz bize böyle söyledi ona dikkat ediyoruz, sizde bez sayısına dikkat edin :)
zlhaa00 lnarmtgt her açtiğim bez çişli ama bu kadar çok emmek istemesi ve hep araması acaba diyorum insan rahat etmiyo
lnarmtgt O zaman aklıma gelen şey atak haftasında olabilir canım her zaman senin kokunda durmak istediği için meme arıyordur belki. bez sayın iyiyse korkmana gerek yok doyuyordur :)
limonlucizkek zlhaa00 benim kızımda 3 aylık gazi olduğunda çok sık emmek istiyor Gazını çıkarmaya çalışın belki sizinki de o yüzden sık emmek istiyordur.