nilosunannesi benim kızım 6 aylik oldu mama ve meme şeklinde geldik bu zamana kadar baktım yiyo problem yok ben 1 aydır hemen herşeyi veriyorum kizima sizce hata mi yapıyorum. kahvaltısı çorbalar meyveler pirinç unu öğün olarak yiyor .ama benim kızım iştahı çok olmasına rağmen çok yiyip içmesine rağmen öyle kilolu bir bebek olamadı neden bilmiyorum bazen diyorum senin yediğini ben yesem doyarım ama sadece yanak var vücut zayıf bende tipik türk annesi olarak az kilo aldım istiyorum sizce ne yapmalıyım?
nilosunannesi ilknurcelik yoğurt alerjisi oldu onu veremiyorum 1 ay bekliycem. günde 3 defa veriyorum nerdeyse bir kase yiyor versem daha çok yiyecek ama ben vermiyorum.
nilosunannesi [bilinmeyen] bir tatlı kaşığı pirinç unu hafif kıvamlı yapıyorum içine de bebe biskuvisi yada pekmez ceviz katip geçiriyorum çok seviyo .ama benim kız uyurken mutlaka biberon içmek istediği icin artık süt kıvamında biberona yapıp indirmeyi düşünüyorum. pirinç unu da tepki verenler var ama demir deposu ve bebek icin ilk olarak en uygun tahıl. çorbaları da bi kase den çok daha az olacak şekilde içiyor
nilosunannesi [bilinmeyen] kabız olmamasına dikkat ederek önlemini alarak küçük bir biberon maması olarak dene istersen pirin c ününü. ben hiç emmemişim 2 aydan sonra hep biberonla pirinç unu yapmışlar o zaman köyde hemde inek sütüyle tabi yanlış inek sütü ama içmişim yani onunla büyümüşüm
Zeyyy Bizde dün başladık ek gıdaya benim kızda yer de ben dün serçe parmak kadar havuç verdim bugünde öyle verdim azcik azcik vereceğim bence o kadar çok yüklenme doktor ek gıda 1 caybardagini geçmesin dedi