HafsaMoms kızlar acil yardim edin. Kızımın beyaz çamaşırlarıyla laciver sortu karışmış. Şortun bütün boyaları beyaz çamaşırlara geçmiş. Tekrar yıkadım çıkmadı. Aralarında Kızımın doğum günü elbiseside vardı. Ne yapabilirim nasıl çıkar😑
Ninattanuvanza HafsaMoms Domestosun klorsüz ağırtmayan çamaşırsuyu var ben ondan kullandım aldıkları renk gitti kendi öz renkleri de solmadı. Tabi %100 eskisi gibi olmuyor çok hafif bir şey kalıyor gibi ama onu siz fark ediyorsunuz karşıdaki fark etmiyor
Sennha HafsaMoms ben bebekde değilde eşimin atletleri ve gömleklerinde çamaşır suyuyla düşük ısıda yıkadım geçti
55eren55 HafsaMoms canım çamaşır suyu dene benim de geçen başıma geldi sprey şişesine koydum beyaz olan yerlere sıktım renkli olan bölümlere sıkıp hemen yıkadım geçti çok şükür
HafsaMoms Ninattanuvanza Ya daha kötü yaparsa diye korkuyorum çamaşır suyu denemedim. Bakicam bakalim
HafsaMoms Sennha aralarinda desenleri olanda var o yüzden kullanmadim çamaşır suyu artık birini gözden çıkartıp denicem
55eren55 HafsaMoms sprey kutuya koydum sadece olan yerlere püskürttüm puantşye desenliydi bnm çamaşırım oralara da sıktım ama çok beklemedim rengi solmasın diye eskisinden bi farkı kalmadı
Uzaymekiii HafsaMoms geçen gün hediye gelen tişörtü yıkadım atletleriyle hepsi lacivert oldu 🤦🏻♀️ Soğuk su dolu kaba nasprin boşalttım atletleri bastım 1 gece beklettim ertesi gün de vanish beyazla yıkayıp tekrar kendi deterjanıyla yıkadım makinede mis gibi oldu👍🏼
[silindi] Sorunun cevabı bu değil belki ama rengi çıkan kıyafetler pek kaliteli değildir. ben oğlumun çamaşırlarını hep karışık yıkarım, beyaz renkli karışık ve hiç başıma (çok şükür) gelmedi..
Babe HafsaMoms Ben bebegimin kiyafetlerini hic ayirmiyorum bir arada yikiyorum hic te solmadi siz oyle diyince korktum valla
HafsaMoms Babe bende ayırmıyorum ama bugün böyle olunca önce yeni aldıklarımı elde yikicam boya atıyor mu diye 😃