Gmznzalbrls-1820 Kızlar ellerime ve ayaklarımda yanma kaşıntı oluyor hatta bugün ayağımın altında baya bi kaşıntı oldu şişti basamıyorum böle bişy yaşayan var mı
Bebibebi Gmznzalbrls-1820 bnmde neredeyse tüm vücudumda kaşıntı var ve kabarıyor çok fenayım galiba alerji oldum
Esrasya Gmznzalbrls-1820 Hamilelikte bu şekilde olunca karaciğer enzimlerine bakıyorlar onlar yükselince oluyor ama normal zamanda da mı öyle tam emin değilim hamilelikte başıma gelmişti benim
Kaveda Gmznzalbrls-1820 ilac kullaniyor musun canim yan etkilerine bi bak muhtemelen ondandir. Kullaniyorsan kullanmayi birak .Bendede olmuştu .
Gmznzalbrls-1820 Esrasya doğumdan sonra geçti mi ilaç mi kullanmıştın ben şimdi antibiyotik kullanıyorum acaba o yapar mi yan etki olarak
Esrasya Gmznzalbrls-1820 antibiyotik yapabilir yazan doktora bi sorun bence. Benimki epey ilerledi pupp diye bişey oldu doğum yapana kadar çekmiştim verdikleri losyonlarda bi işe yaramamıştı. Ama hamilelikten kaynaklıydı benimki sizinki yan etki olabilir
Bebibebi Gmznzalbrls-1820 merhaba canım gittim doktora antibiyotikten dedi alerji hapı bidr losyon verdi
Gmznzalbrls-1820 Bebibebi saol canım teşekkür ederim bende antibiyotiği bıraktım bakalım ondan mi diye