Tuba92 Bebeğim 4 ay 22 günlük hiç bir test yapılmadan bugün ebe kan damlasına başlıcaz dedi açıkçası ben biraz sıcak bakmıyorum kziimda da kullanmamıştım. Bir sıkıntı görmedim acaba kullanmak şart mı ya da raha doğal muadilleri var mı? Karar veremedm
RabiAsya Tuba92 Bizim de test yapılmadan doktorumuz ferrum adında kan damlası verdi ama bebeğim kustu onu içince. Bende Newvit Demir ilacını aldım onu kullanıyorum hemde keçiboynuzu ilaveli 🌿
Gmzdgs Tuba92 bnde 2 aydır kullanıyorum kabız yapıyo doktoroda gitmedim gidince sorcam bitkisel varmış ama saglık ocagındaki hemşireme sordum doktor onermeden bişe söylemedi bende almadım doktora gidince sorcam
Tuba92 Gmzdgs açıkçası gözü kapalı bazı şeyleri bize kabul ettirilmesinden pek hoşlanmıyorum avrupa birliği onaylı yazan ücretsiz ürünleri d vitamini de dahil pek sağlıklı olduğunu düşünmediğim için Allah teala zaten yaratıyor kusursuz yaratiyo neden bu bizim ekstra çabalarımız anlayamadım mesela 🙄 hiç bir test tahlil yapilmamışken kafamda deli sorular
Gmzdgs Tuba92 ben verilmesine karşı değilim o kadar arastırmalardan snra karar veriliyor sonuçta ama en azından ucuzunu değilde bitkisel ini verseler yada reçetelendirseler bebek bunlar sonuçta