Busraaa_derin Merhaba anneler hamilelikte çok zayıf olduğum için birden kilo alınca bacaklarımda çok çatlaklar oluştu ve hala renkleri mor siz çatlakları yok etmek için neler yaptınız hangi ürünleri kullandınız sonuç aldınızmı yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻
Mrw-95 Busraaa_derin morken lazere gidersen eğer kesin çözüm alıyormuşsun ama virüs var diye ben gidememiştim şimdi zahikanın deniz marulu yağını kullanıyorum yeni kullanmaya başladım yorumları iyiymiş ama daha ortada gözüken bişey yok 2 gün oldu kullanalı 😊
Ata0905 Busraaa_derin çatlamış yüzeye maalesef çare yok. Beyazlamadan yani henüz kırmızı iken tedavi eden merkezler var güzel sonuçlar var paylaşıyorlar. Ama rakamlar bı hayli yüksek . Onun dışında şunu bunu sürün diyene inanmayın. Maalesef kalıcı oluyor.
Nefiseee Busraaa_derin 36 ya kadar bişey yoktu hep hindistancevizi yağı zentinyağı vazelin sürdüm nemli olsun çatlamasın diye ama 36 dan sonra dehşet çatladım. Doğumdan sonra zamanla geçti çok minik kaldı. Dikkatli bakılınca belli oluyor.
MayneymisAltintop Çatlaklar maalesef bir ömür bizimle. Ama zamanla rengi beyazlaşıyor daha az belirgin oluyor. Spor yaparsanız sıkı bir şekilde görğnürlülüğü azalıyor oldukça. Ama kaybolmuyorlar
Busraaa_derin Ata0905 evet rakamlar baya yüksek 1 seans tek bacağa 4000 civarı istiyolar umarım zamanla beyazlar
Busraaa_derin Nefiseee 7 kutuya yakın lierac çatlak kremi bitirdim hamileliğimde banamısın demedi beyazlama olsa onada razıyım beyazlamada olmadı ne kadar sürede azaldı?
Ata0905 Busraaa_derin beyazliyor fakat ciltteki engebeli doku iyileşmiyor maalesef . Belki plastik cerrahların ameliyat sonrası yazdığı bir krem var onunla beraber doku yenileyici kremler daha çatlak yeni iken daha az hasarla iyileşmesine yardımcı olabilir . Bir araştırin isterseniz. Geçmiş olsun 🌺
Mina181019 Busraaa_derin hamileliğimde hiç çatlamadım bol bol su içtim her gece vücudumu hindistan ceviziyle yağıyla yağladım ve her duştan sonra da bebe yağı kullandım sıfır çatlak. Bu arada ben de 53 le hamile kaldım 64 le doğuma gittim. Çatlaklar beyazlıyormuş belli bir süre sonera sıkıntı etmeyin hindistan cevizi yağıyla nemlendirin sürekli geçer inşAllah mustelanın çatlak kremi de iyi geliyormuş
Busraaa_derin Mina181019 bende 50 kilo ile hamile kaldım 64 kilo ile doğum yaptım doktorum ne denersen dene vücudun çatlıcak demişti beyazlasa sorun etmicem ama mor olduğu için moral bozuluyo
BabyGroot Busraaa_derin bende bu konuda bir post açmıştım bi arkadaş bio oil önermişti aldım birkaç gündür kullanıyorum iyi geldi gibi yorumları da gayet iyiydi etkisini görürsem yazarım 😊
Busraaa_derin BabyGroot bio Oil bende çok duydum yorumlarıda okudum onuda alıp denicem teşekkür ederim nasıl kullanıyosunuz sabah akşam mı😊
Mina181019 Busraaa_derin yok beyazlayacak 1 aya kalmaz beyazlar sen yine de sürekli vücudunu nemlendir
BabyGroot Busraaa_derin ben gün içerisinde 1 kere sürüyorum ne zaman bebekten fırsat bulabilirsem 😄 ama düzenli olarak 2 defa sürmek gerekiyormuş