Elaufuk Kızlar merhaba 1 yaş 25 günlük bi kızım var ilk dişini 10 aylıkken çıkardı, şuan 2 altta var, 1 tanede ön üst dişi var fakat 2. Ön diş yerine yan dişi patlamak üzere böyle bir şey başına gelen varmı?
Nermin_Ecrin Deletedmom245 Elaufuk diş sıralaması varmi yok diye bilmiyorum ama kızım 10 aylık 2 altta 2 üstte dişi var üstteki 2 dişin yanlarında 1 er tane daha çıkıyor şuan
Hilalalp Elaufuk benim oğlumda ilk üst iki dişini çıkardı altta bir tane cıktı digeride patlamis geliyor. Sirasi yok demekki :))
Elaufuk Betul055 aslında benm endişem şu benim üst ön dişlerden biri çıkmamıştı damağın içinde ama çıkmadı 18 yaşına geldiğimde tel takıldı yer açıldı sonrada damağımı lazerle yaktılae dişin ucu çıktı sonra uzadı dedim acaba benm dişlerimemi benzicek açıkcası korkum o
esmaamine Betul055 bizde 11 bucuk aylığız ve 8 diş var köpek dişi çıkmadan azı dişleri kabarmış patlamak üzere arada boşlukmu kaldı sizin peki
Elaufuk Deletedmom245 ben sormadım dra ama internette görmüştüm sıralamayı ön üst dişlerden biri patladı diğeri duruyo onun yanındaki patlamak üzere
Deletedmom245 Nermin_Ecrin Doktorumuz diş sıralaması yoktur demişti 7 aylığz önler patlamak üzere gidişat nasıl olur bilmiyorum ama doktorumuz öyle demişti
SedaMeyra Elaufuk 18 aylik kizim 4 ön ust alt var szilarin 3 u cikti 4.su yarım onu yarim birakip kopek disleri cikmaya başladı değişik bir geliş stili var anlamadim