Matmazell_ Yusufcuk01 ne için canm bende düşündüm çok çabuk sinirleniyorm diye 😔 ama törpülemeye çalışıyorm kendimi
Yusufcuk01 Matmazell_ hiç bir şeyin içinden çıkamıyorum artık. Kimseye kendimi anlatamıyorum, anlamak istemiyorlar. Üzerine bencil ben oluyorum. Kendimi hiç bu kadar çaresiz, yalnız hissetmedim daha önce.
Yusufcuk01 Matmazell_ sinirleniyoruz tamam ama sebebi ne? Altında yatan neden ne? Bunu öğrenmek istiyorum artık.
MayneymisAltintop Matmazell_ https://instagram.com/pskserapminazkratik?igshid=aptlyg4cr8p1 bu sayfayı inceler misiniz? Kendisi öfke ile başetme terapisi yapıyor 150 lira. Ben almayı düşünüyorum çünkü çok beğeniyorum tavsiyelerini
Matmazell_ Yusufcuk01 evet malesef bütün sorumluluklar bizim üstümüzde herşeye yetmek zorundaymışız bizim canımız yokmuş gibi 😔
Matmazell_ Yusufcuk01 bende merak ediyorum bunu inşallah fayda görmüş birisi yazar 🙄 bizde faydalanırız
Sevdasoylu Yusufcuk01 bende aynı sorunu yaşıyorum sürekli sinirleniyorum içimdeki öfkeyi kontrol edemiyorum ve her defasında eşime sataşıyorum. Bu yüzden kaç kez büyük tartışmalarımız oldu.
Yusufcuk01 Matmazell_ Deletedmom421 Yasemin2801 Çok uzun zamandır istiyorum fakat yaşadığım şehir öyle saçma bir yer ki özel hastane bir tane var ve orada psikolog yok. Özel muayenesi olan kimse de yok. Kesinlikle iyi geleceğine eminim. Telkin verirdim kendime hep ama artık başaramıyorum. Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. İyi ki kızım var yoksa çok farklı şeyler yapabilirdim!
Yasemin2801 Ben psikoloğum fakat çalışmıyorum şu an. Kesinlikle destek almanızı öneririm. Şu ana kadar alıpta memnun olmayan 10 da 1 dir. Yalan kaliteniz ve direnciniz artar
Deletedmom421 Yasemin2801 Yani peki siz uzaktan online olarak destekçi olursanız herhangi bir ücret talebinde bulunur musunuz ? Psikolog olmanıza sevindim
Matmazell_ Yasemin2801 aaa psikolog musunuz sevindim bende düşünüyorm ama eşime desem ne gerek var der ama çok çabuk sinirleniyorm saman alevi gibi sinirim 😔 nefret ediyorm bu huyumsan ağzımdan Sonradan pişman olduğum kelimeler çıkıyor üzülüyorm sonrasında 😪
bets09_- Yasemin2801 banada yardımcı olur musunuz . Bende bı psikolag gitmek istiyorum son 2 aydır iyice yıprandım artık
Yasemin2801 Deletedmom421 isterdim fakat bebeğim daha çok küçük ve biraz afacan yemek bile zor yiyenlerdenim 😊
Matmazell_ Yusufcuk01 evet bende kendime telkin vermeye çalışıyorum şuanda lütfen destek al canım insanız sonuçta sen son noktaya gelmişsin Rabbim yardımcın olsun
MayneymisAltintop Yusufcuk01 https://instagram.com/pskserapminazkratik?igshid=aptlyg4cr8p1 bu sayfayı inceler misiniz? Kendisi öfke ile başetme terapisi yapıyor 150 lira. Ben almayı düşünüyorum çünkü çok beğeniyorum tavsiyelerini
Yasemin2801 Yusufcuk01 evet umarım ehil birini bulursunuz destek çok önemli ben de psikolog olmama rağmen zorlandığımda destek alıyorum danıştığım birileri var
Matmazell_ Yusufcuk01 ama başarmışsın ve son raddeye gelmişsin 😪 inşallahhhh kendine iyi gelen şeyi bulursun canım iyiki kızın var dediğin gibi💕 aklına kötü şeyler getirme olr mu bulursun illaki çıkıcak bi yol yardımlı veya yardımsız 💐
Yusufcuk01 Matmazell_ çok sağol. Güçlü olmaya çalışıyorum ama bir an önce terapi görmem şart. Nereye kadar kendimle savaşabilirim bilmiyorum.
Matmazell_ Yusufcuk01 bunu kabullenmiş olman bile büyük bi ilerleme inşallah biran önce kendine gelirsin canım 💕
Yusufcuk01 MayneymisAltintop çok teşekkür ederim. Ama benim öfke ile çok bir problemim yok. Daha içsel mevzularım var malesef.
MayneymisAltintop Yusufcuk01 onun içinde online terapi veriyor. Ben 21 haziranda akatılıyorum.memnım kalırsam yazayım size
Yusufcuk01 Sevdasoylu ben bu yüzden çıkamıyorum işin içinden. Eşimle çok ayniyiz bizim en büyük sorunumuz bu.