Melikeylmaz07 Selam anneler 2 aylık bir bebeğim var bebelac kullanıyorum ama bebeğim iki saate bi 5 ölçü içiyor normal mi yoksa bu mama ile doymuyor mu siz ne önerirsiniz böyle devam edeyim mi yoksa mama değişimi yapayım mı
Zuluu Melikeylmaz07 5 ölçü bana cok fazla geldi ben 3 ölçü veriyorum benimde kizim 2 ay 8 günlük anca içiyor
tosuncukannesi Melikeylmaz07 bebekten bebeğe ve bebeğin kilosuna göre değişir bu doktorumuz 1 aylıkken 120 CC ye kadar içebilir demişti o zaman 5300 dü bence bir 90 CC yani 3 ölçek ver baktın devamlı ağlıyor aranıyor tekrar verirsin
Deletedmom348 Zuluu Banada fazla geldi. 3 aylığız 2 buçuk saatte 90 a çıkardı doktor. 2 ayda 3 saatte 3 buçuk saatte 90 dı
Esrabaybgn Melikeylmaz07 biz 3 ay 26 günlüğüz yen 120 cc ye geçtik 4 saat de 3 saat de bir acıkıyor çok fazla bence
Tuba92 Melikeylmaz07 5 ölçü 150 ml yapar canım bilemedim benim oğlum 4 aylık 170 cc içiyor ki iştahlı bir bebek o zamanlarda doymuyor sanıyordum ama meğer gazliymis mama gaz yapıyor olabilir değiştir istersen bi