frigyalikibele 8 aylık bebeğim bu sabah öksürüyor . Öksürük şurubu yok. Bunlar iyi gelir ki vermeli miyim sizce
elizinannesi-19 frigyalikibele diğerini bilmiyorum ama dolven ateş düşürücü ve 39 dam sonra ateşi olanlara veriyorlar. Verme bence ağır gelebilir. Ateşi yok sonuçta. Evde öksürük şurubun yoksa eczaneden Prospan alabilirsin. Bitkisel öksürük şurubu. Doktor önermişti.
elizinannesi-19 frigyalikibele birde aktardan günlük al. Onu yap çok faydasını göreceksin emin ol. İlaç kullanmaktansa onu yapabilirsin. Ben çoğu zaman onu yapıyorum ilaç kullanmadan rahatlıyor göğsünü yumuşatıyor.
Aminegokce frigyalikibele siz bilirsiniz ama kızım öksürünce hemen şuruba vs başvurmuyorum onların faydası var ama yan etkileri de var aşırı derecede olursa başvurun derim öksürük kesecek baya bi doğal yöntemler var 18 aylık olduk çok şükür öksürük için şurup vermedim
espalp frigyalikibele ikisi de ağrı kesici bahsettiklerinizin. Ilık limonlu su ya da ıhlamur deneyebilirsiniz
Efy Prospan verebilirsiniz eğer öksürüğü uyutmayacak dereceyse başucuna soğanı ikiye bölüp koyun faydasını görürsünüz
Kahvegerek İburamin zero dediğim ama bunu dr solunum yolu enfeksiyonu için vermişti dolvenle birlikte kullanıyorduk bunun için tavsiye verilmemesi gerekir burda. Öksürük şurubu için öneri istetirseniz bitkisel bir içerik olan prospanı öneririm