Aysnrbztp Daha önce başına gelen var mı ? Bebeğim bir haftadır geceleri sürekli aglayarak uyanıyor. Gün içerisinde çok huzursuz . Diş çıkarmıyor . her hangi bir belirtisi yok . Ve aglama krizlerinden göğsümü kabul etmiyor . Uykuya dalma problemi yaşıyoruz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim . Teşekkürler şimdiden😊
Deryadeniz63 Aysnrbztp canm benimde oldu nazar gôz hep bende de oldu hatta bende durmadan agliyordum durduk yere annem Cay kasigi seker Cay kasigi tuz tavada iyice yandirip kokusunu odamizda cevirdi ayetel kursu okudu cok sukur gecti bendede bebegimdede sende yap faydasini cok cok gorursun canm 🙏🏻
Aysnrbztp Deryadeniz63 Teşekkürler nazar tabikide var inanıyorum. Aklıma gelmemişti . Yapacağım sağolun 😊
Annemm Deryadeniz63 bu söylediğiniz şeker tuz gerçekten işe yarıyormu sadece ayetel kürsi okumak yetmezmi
Aysnrbztp Annemm Benim annemde adaçayının kuru halini yakıp gezidiriyordu. Ama nazar duası , ayetel kürsi , nas , felak da okuyabiliyoruz. Abdest alıp bunları okuyarak evinizin odalarını gezin . Ayrıca bebeğinizede okuyabilirsiniz ..