Didem52miray Menenjit Aşısı kaçıncı ayda yapılıyor arkadaşlar ve kac tl idi. Sorun oldu mu sonrasında
Izabella Didem52miray bizim doktorumuz dokuz ve on uc aylikken demisti bize iki doz yapiliyor biri 320tl digeri 420tl falanmis doktir bin tl yi gozden cikarman gerekir bu asilara demisti
Pinkbery Didem52miray biz 7. Ayda başladık 7-9-14 bexero 13. Aydada nimenrix tek doz. Bexero 400küsur nimenrix 200küsurdu. Ateş olmadı. Huzursuzluk yaşadı kızım sadece .
Didem52miray Izabella benim çocuk Dr da bana kontrolde sordu daha 3.5aylik bebek . Anlamadım. 4.Ay da karma aşıları var 5.ayda rotavirus var 🤷♀️ her ay aşı var yandık 😂😂😂
Sahra934 Deletedmom283 evet bu aşıları devlet karşılamadığından ücretli ve isteğe bağlı vurduruyorsun. Ben inşaAllah vurduracağım.
Izabella Didem52miray aynen cocuklari asilarla buyutuyoruz yeminle doktorun nedne nu kadsr erken sordu acaba
Izabella Didem52miray ben rotayi yaptirdim ucuncu ayda dirduncu ayda karma asilarini da oldu sikdi besinci ayda tekrar rota sonra altida tekrar karka sojrasini billmiyorum