Esraaaae Selam kızlar bebeğim 7 aylık ve ikinci dişi cıkıyo bazen o kadar huzursuz oluyo ki damakları kasınıyo ne bulsa agzında diş jeli kullanan var mı rahatlatıyor mu gerçekten veya başka bir önerisi olan
sonsuz17 Esraaaae instagramda uzman doktor ali fuatserpeni takip et dün bir gönderide napilmali paylaşmıştı
Elvin08 Esraaaae rahatlatıyı tabi ben emzirirken ağrıyan dişime sürmüştüm çok iyi gelmişti.Doktor önermişti öyle kullanmıştım iyi ki de kullanıyoruö hıysuzluğj gidiyo demekki ağrıyı alıyo
Ebruomer Esraaaae karanfili biraz eziyoruz içine zeytinyağı bu karışım biraz bekliyor sonra sürüyoruz inan bunla rahat ettim diş jeli anlık etki ediyor cokta önerilmiyor sanırım. Pırasa yeşil soğanda işe yarıyo
Kubratosun Esraaaae bende kullandım oğluma diş jelini gerçekten rahatlatıp ağrısını hafifletiyor bizde de iki diş birden çıktı
Kubratosun Dişler çıkmaya başlayınca huysuzluk azalıyor mu peki dişimiz daha bugün çıktı merak ediyorum biraz rahatlarmıyım 🤣🤣
Didiii İnstagram kullanıyorsanız muhendisinoglu sayfasını takip edin derim temiz içerikli diş jeli önerileri mevcut
Izabella Esraaaae dis jellerinin icinde neler olduguni bilseniz,hic kullanmazdiniz her doktor farkli birsey soyluyor ben kullanmak istemiyorum dis jeli falan