Aysegulcannn Kızlar benim bebeğim çok kustuğu reflüsü olduğu için evolvia mama önerdi kullanamaya başladık ama ishal yaptı kullanan böyle olan var mı yoksa bize bu mama yaramadı mı
Aslancikk Aysegulcannn canim bizdede kusma problemi var..anne sütü alio sadece.. doktorumuz normal dedi..sizde anne sütü veriomusunuz mamayla .. yoksa sadece mamaylami beslenio..bende biraz sıkıldım bu kusma olayindan çünkü
Kubralena Biz doğduğundan beri evolvia kullanıyoruz canım ve çok memnunuz. Kakası cıvıksa bu ishal demek değil günde 6kezden fazla kaka yapıyor olması gerekiyor🤷♀️
Bilge12 Kubralena yanlış biliyorsunuz kakası cıvık yani sulu kaka ise bu ishal anlamına geliyor günde 7 kere değil de 5 kere sulu kaka dahi yapsa ishal demek oluyor yanlışım varsa duzeltin
Aysegulcannn Kubralena yok günde 2 yapıyor bu mamada çok rahat gaz çıkarmaya başlayınca şaşırdım açıkçası😂 birde sizde sadece eczanelerden mi alıyosunuz mamayı
Kubralena Bilge12 Bebeklerde ishal nasıl anlaşılır?” sorusuna ise “Eğer bebeğiniz günde 6-7 kereden fazla kaka yapıyorsa ve kakası çok sulu ise bu durum, bebeğinizin ishal olduğu anlamına gelebilir.” bu bir makaleden alıntı canım.
Kubralena Aysegulcannn biz eczaneden e bebekten ya da internetten alıyoruz. Son kullanma tarihine dikkat ederek her yerden alabilirsin bence. Evet bu mama gaz sıkıntısı yapmıyor ve eğer kakası çok sulu değilse ve miktarı fazla değilse korkma.aksine her mama kabız yapar evolvia daha bizi hiç kabız yapmadı🙏