Kburcin Bebeğim 1ay 25 günlük sürekli terliyor çok giydirmiyorum sadece zıbın bide altına pijama gibi şey ama çok terliyor neden acaba
Deniz93 Kburcin bana sağlık ocağındaki hemşire dedi bazı bebek kafasından bazıları vücudundan çok terler dedi normalmiş ana sebebini bilmiyorum
Pinkbery Kburcin benim kızımda cok terleyen bi bebek. Doktor bana o donemde saglıklı gelisim gösteren bebekler büyüme döneminde terler bu iyi birseydir demişti🤷 bu yaz gercekten sıcak geciyor🤦♀️ d vitamininide düzenli kullanın.
Defnemm22 Kburcin o aylarda oluyor malesef kızım 1 yaşında hala kafası terler hergün banyo yaptır canım
BBK Daha simdi esimle konustuk bu durumu sirilsiklam oluyor terden jaa. Nedeni ne acaba bekliyeyim bende
Didem52miray Kızımında kafası çok terliyor ,emerken benle bakışırken ,ben 2gundur uzun giydiriyorum, kısa kol giydirdim kusmaya başladı üşüttüm sanırım daha 3.5aylik Şaşırdım ne giydirecegimi
Kereminannesi09 Oglum dokuz aylik dogdugundan beri en zorlandigim giyim konusu ince giydirsem usurmu kalin giydrsem terlermi ben 2 3 haftadr kisa kol giydirip yatiriyorum yinede terliyo gece 2 3 kere ust degistriyorum artik hele kafasi su gibi ozellikle yanimda yatirdigimda bende anlamadm niye ole oluyo