Deletedmom310 Bebeğim günde 3 4 kere kaka yapardi 4. Ayına girdi iki üc günde bir yapıyor birde migdesinden gurul gurul sesler geliyor acaba doymuyor mu çocuk sizin bu aylardaki bebekleriniz günde ne kadar yapıyor
turkuaz1290 Deletedmom310 4. ayına kadar hergun bikaç defa yapardı 4. aydan sonra azaldı azaldı şuan haftada 1kere yapıyır 🥺
Serap11 Deletedmom310 Aynı durumdayız biz de 4 ay 10 günlük 1 haftadır 2 3 kere yapmıştır ondan öncesinde günde 2 3 defaydı.Anne sütü alıyor sadece.Aç olsa ağlar ya da belli eder bir şekilde kilonuz yerindeyse merak etmeyin kontrollerinizde sorabilirsiniz doktorunuza.
miracinnannesii Deletedmom310 vlla bnm oglumda 5-6 gündr yapmıyor saglık ocagnda doymuyordr ddi kfayı ycem 🤦🏻♀️
Deletedmom310 Ozge14 canım hiç bilmiyorum ki hiç sagmadim sütümü of azaldı mı ki acaba ya aç olsa ağlamaz mi ama :(
Deletedmom310 miracinnannesii bugün sağlık ocağına gittim bende sordum ebeye anne sütü alan bebeğin 6 7 güne kadar yapmaması normal.dedi ay hangisi doğru ki acaba ya
Ozge14 Deletedmom310 canım günde 3lt su tüket hemen kendine gelir birde memeden hemen çekme yarım saat emzir o emdikçe süt kanalların açılır
miracinnannesii Deletedmom310 bende öyle düşünüyorum ama bu ara hc dgru dzgun uyumuyor acaba aclıktan mı yoksa atak döneminde falan mı onuda blmıorm iyixe kuruntulu olmaya basladım artık 🤦🏻♀️
tuval Deletedmom310 kaç dk emiyor tek mememi emiyor? Kendi mi bırakıyor memeyi sen mi bıraktırıyorsun
tuval Deletedmom310 büyüdükçe sık kaka yapmıyorlar mideleri artık doldur boşalt çalışıyor. Anne sütü alan 10gün kadar yapmazsa sorun yok diyorlar. Her meme istediğinde verin 2saatte bir emziriyordum
Teachermom Deletedmom310 Benim oglumda 4.aya kadar gunde 3 4 defa yapardi.Kan ilacina baslayinca 3 gunde bir yapmaya balsadi.5 ayda da haftada 1 oldu.5.ayda kilo alimi da cok cok azdi muhtemelen sutum yetmemeye baslamisti.Suan ek gidaya gectik 6 bucuk aylik.Gunde 2 defa yapiyor.Kan ilacina da devan
Deletedmom310 Teachermom benimde sütüm.azalmis gibi hissediyorum elimle sıkınca baya bı zor geliyor ve çok yumuşak göğüslerim.ama aç olsa aglamaz mi bebek migdesinden de gürül gürül sesler geliyor acaba aç mı ki ya
Teachermom Deletedmom310 ya bebkler artik etrafa baya ilgililer yani ememye vakit ayirmak istemiyorlar yani ac olmayabilir ama sut tam enerjisini karsilamayabilir siz emzirmeye devam edin sut arttiracak seyler yiyin.