AreninAnnesi7301 Mom4775 Ay biz 6 7 aylıkken aldık bi daha gelmez diye 😂Koyuyoruz eğleniyor 10 aylık olduk
nazanay Mom4775 Benim bir arkadasim vermisti bize 1 yasindayken. Su anda 13 aylik. Aldigimizdan beri bizim destegimizle biniyor. Yeni yeni kendi de gidip binmeye calismaya basladi. Nasil bir sey sizinki bilmiyorum ama bizdeki gayet uygun. Plastikten, alti kayik gibi basit bir at.
Mom4775 nazanay evet evet a101 broşürlerinde belki görmüşsünüzdür. Bende geçen arkadaşımda denk geldim bindirdim ama o kayık kısmını çıkarmıştı. Boş yere almak istemedim. Ayları aynıymış sizin kuzu ile, bana da fikir oldu 🙏🏼
AreninAnnesi7301 Mom4775 Rica ederim eğlendirici oluyor tabi ilk aldığımız da koymadık şimdilerde çok seviyor
Thesra Mom4775 Biner merak etmeyin zaten küçük bir boyutu var onun:)destek olursunuz başlarda ilerleten zamanlar da kendi binebilir
Esmataha Mom4775 çok seviyorlar ama büyüdükçe tehlikeli seyler yapmaya başladı benim kızım, gözümü iki dakika ayırmaya gelmiyor üstüne ayaklarıyla çıkıp durmaya çalışıyo, tabi atın tekerleri kayınca bizimki yere düşüyor 🙇🏼♀️