Sinemdenizci Nolur bana bi hal çare bulun. İki göğsüm de kan revan içerisinde. Her emişinde ısırıyor yarıyor. Korkudan emzirirken geriyorum kendimi. Yok Mu Bunun bi çözümü 😢 yarım saat arayla iki göğsümü de yardı
Sinemdenizci Kbrayaman zaten o acıyla mecbur çekiyorum göğsümü. Bi de genelde emmenin sonunda yapıyor karnı doyunca memeden ayrılırken ısırarak ayrılıyor
Kbrayaman Sinemdenizci dişleri çıktı mı benim ki de kanatıyor bazen fena bi acı ama mesela alt dişler patladı bıraktı ısırmayı şimdi üstler patlıyor yine başladı ısırmaya
Sinemdenizci Kbrayaman 2 dişi var altta. Bırakacak gibi değil ısırmayı ya her emmede aynı çıldıracağım. En sevdiğim şey emzirmek eziyete döndü resmen 😢
Sinemdenizci Kbrayaman 2 dişi var altta. Bırakacak gibi değil ısırmayı ya her emmede aynı çıldıracağım. En sevdiğim şey emzirmek eziyete döndü resmen 😢
Arel19 Benim bebeğimde 6 ay 19 gunluk üç gundur mememi ısırıyor kıskaç yapıp dişleri çıktı çıkıcak görunuyor demek bu yüzdenmiş emişin sonunda yapıyor muhtemelen doyuyor parmagınızla ayırıp çekin bence