Prensess_annesii Merhaba kızlar. Bebeğim 10 aylık oyuncak almak istiyorum ama karar veremedim ayına ve gelişimine uygun oyuncaklar almak istiyorum sizin bebisler nelerle oynuyor nereden hangi siteden aldınız fikir verirseniz sevinim 🌺🌺
Haribo42 Prensess_annesii 9 ay iki gunluguz fisher price ilk adim arabasi avrya onu aldim bende bugun komsumuzda vardi baya ilgisini cektii renkleri isiklari seslerii vs vs bende aldkm bakalkm normalde mandal oynuyoruz😂
Eminos Prensess_annesii top havuzu amcalari almisti 8 aylikken simdi bide kaydiragi var hic sikilmadan oynadi mutlka top havuzu alin 14 aylik
daiysdiuy Prensess_annesii oğlum 10 aylık top havuzu, sesli ve tuslu her türlü oyuncak, hareketli veya sesli kitaplar, eğitici kule oyunu bu ara favorileri
Haribo42 Prensess_annesii aa bak bide ogluma gecen ayne aldik onuda seviyo arada bakiyo😂 ama ciddi beyin gelistiriyo https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/bebek-oyuncaklari/80387615/mula-boncuklu-helezon.aspx?k=&gclid=EAIaIQobChMIo_qAloyC6gIVzpIYCh3Z-guDEAQYASABEgIdvfD_BwE ben dolap uygulamasindan cok ucuza aldimm😆
Prensess_annesii Haribo42 evet aslında şuan emekliyor yürümesine de yardımcı olabilir öyle oyuncaklar
Prensess_annesii Eminos top havuzunda topları çok dağıtırlar evin her tarafindan top toplarım artık 😒 çok yaramaz bir bebek emeklemeye başlayalı ben 5 kilo verdim yuruse nasıl olacak acaba
Eminos Prensess_annesii benimkide hareketli yurudu halen hareketli yurumuyor evin icinde kosuyir masallah disariya cikinca da ayni ama icindeki toplarla o kadar guzel oynuyorki bi ara kanepelerin alti top oluyordu hep simdi yaz geldigi icin odasina aldim havuzu dagilsada o odada kaliyor ordan topluyorum kesinlikle alinmali
Haribo42 Prensess_annesii bnde dagilyo cok diye top havuzu almiyorum arkadasimin zvinde gordm valla tahamul edebileczgim birsey degil oyuncak toplamak vok gicik
Bambaminannesi Prensess_annesii 15 aylik benim oglum da. Sadece arabalarla oynuyor. Eğitici,dikkat gelistirici ne oyuncaklar aldık ama hiçbirinin yüzüne bakmıyor. Varsa yoksa araba. Bap bap diyo bide arabaya. Bitiyorum 🤣🤣
Gulfem_1605 Prensess_annesii tencere tava dolap dökme sacma 1 yasindayiz ve aldigim oyuncaklarla oynamiyor oyuncak hic ilgisini cekmedi zaten nerede tehlikeli birsey var benim kiz orda
Gzdzeynep Prensess_annesii benim kızım da 10 aylık şu an tuşlu oyuncakları çok seviyor pilsanın yürüme arkadaşıyla oynuyor davul var şu birlik oyuncak markasının onunla da güzel oynuyor. Yürüme arkadaşının üzerinde müzik çalan tuş var hadi bize müzik çal diyoruz hemen tuşuna basıyor bu ara tuşa basmaya bayılıyor. Işıklı sesli tuşları olan bir oyuncak da alabilirsiniz
Kiviefe Prensess_annesii ilk adim arabasiyla oynuyor aktivite masasi ile oynuyor bu ara tak cikar yapiyor legolarla abisi ogretiyor 12 aylik 😌