As1ioz Yaw yasındaysa niye yasını solemiyosunuz gelmiş iki yasına bebe hala 24 ay 10 günlük tobe yarabbi 😄
Ygtek As1ioz Evet bencede😂😂😂 soruyorum ben 30 aylık diyor kadın, kafamda hesaplıyorum bi 30 aylık kaç yaş oluyordu diye😂😂😂😂
Hohomoromu As1ioz bellı bı yaş o göre ay ay gelişim farklılık gösterir bide ağız alışkankığı kalıyor anaoku kreş e vs baslarken bile kaç yasında dıye sormuyorlar kaç aylık diye soruyorlar
Hohomoromu As1ioz kızımı eğitici aktiviteler yapan okul götürmek için aradıgımda bilgi almak için ilk soru kaç aylık kızım 3 bucuk yasında ama adamlar illa ay istiyor 😊
Rzgr As1ioz bende onceden neden insanlar ayiyla soyluyor diye takiliyordum. Ama bu durum kres ve ilk okula baslarken bile soruluyormuş. Ablam 6 yasindaki oglunu ilk okula baslattiginda merih …. aylik oldu ilkokula baslayabilir dediginde anlamistim😊
Mom0363 Düşünsenize bi anne oğlunu evlendirmiş. Her şeyine karışıyor hâlâ… Gelin artık isyanlarda. -Senin oğlun, evlendi barklandı. Kocaman oldu. 25 yaşında artık Ne münasebet. Benim oğlum 300 aylık. Hatta 300. ayını doldurmadı bile. Küçücük bir koala o 🤣🐨