Drydnz12 Kızlar siz karton bardak kaç gün kullandınız? Biz 4 gün önce sünnet olduk acaba şimdi kucağıma alsam gövdesi bana doğru bir şey olur mu?
Asli777- Drydnz12 bizde 8 gün önce sünnet olduk. Hala iyileşmedi. Bugün karton bardak koyduk belki iyileşir faydası olur diye. Kucağımıza alıyoruz yerlerde sürünüyor oğlum sorun olmadı hiç benim
Bsecill Drydnz12 doktorunuz muaynede kullanmayın artık diyecektir, ilk gün hariç ben kendime dönük aldım hep tabi ki temkinli olarak
Gul_23 Drydnz12 Biz sünnet bölgesindeki kabuklanma tam bitene kadar 2 hafta kullandık. Çok şükür ne yapışma oldu ne de yara.O bölgenin izole kalması için önemli. Biz eski tip dikişli sünnet yaptırdığımız için kapakla birlikte 2 hafta da teramycn krem kullandık.
HcnrS Drydnz12 bizde yaptıralı 10 gün oldu karton bardağı hala kullanıyorum sonuçta bir zararı yok beze değmemesi için önlem amaçlı. Kucağa alma konusunda doktorumuz normal hayatınıza devam edin birşey olmaz dedi bizde her türlü tuttuk çok şükür birşeyde olmadı.
Drydnz12 Asli777- tamam canım çok sağol bu Bilgi için. Ama belki karton bardak kullanmadınız için acaba iyileşmemiş olabilir mi? Bize doktorumuz yapışmasın bezine diye kullanmamızı söyledi
Drydnz12 Bsecill ben 4 gündür kendime dönük alamıyorum bir şey olur diye. Eğer sende bir sorun olmadıysa bende de olmaz inşallah.
Bsecill Drydnz12 inşallah ters olarak çok zor oluyor tutmak bide benm 15 günlüktü yaptırdığımda ele avuca gelmiyordu bile dikkatli olarak alabilirsin bence
Gul_23 Drydnz12 Sünnetten sonra hemen aldım. Zaten o kapak teması önlüyor, onun da canı acımıyor. Eczaneden bol bol alın kesinlikle. Yüzü koyun bile yatırabilirsiniz kapakla.
ElifKyrk Ben oğlunu 3 aylıkken sünnet yaptırmıştım doktorumuz iki tane krem vermişti sık sık altını değiştirmemi istedi ve o verdiği kremden ucuna ve beze sıkmamı söyledi hiç bi sorun yaşamadık çok şükür yerde oynadık kucağa alırken de bir sorun olmadı