gulsenagc Kızlar 2 günlük yeni doğan bebeğe şekerli su verilirmi kendim bilincindeyim zorla yaptırdıkları ve istemediğimi için soruyorum sütüm yetmiyormuş kendince böyle diyen sütümün karşılamadığını düşünen salak saçma insanlar yüzüne
Ozlemberkay Bn verdim cnm ama cok sekli degil bi cay kasigi kadar verdim hep şuan 2 ay 26 gnluk halda veriyorum sade sufa veriyorum cunku oglumn agzi cok cok kuruyor
Loyam Ne kadar istemesemde annem içiriyor kızıma, sarılık olmasını önlüyormuş. Bunu ebemde teyit etti 10 günlük kızım ne kadar içim rahat olmasada beni dinleyen kim başlıyorlar biz sizi nasıl büyüttük diye🤷
Mineoksuzz Ben hiç vermedim vermemde 😌 kızım da bir ara sarılık olur gibi oldu daha sık emzirdim geçmişti 1 gün sonra... sadece emziriyorum doktora da sordum su vermeli miyim diye herşeyi normal kilo alımı falan verme şimdi dedi bekle en az 4 aya kadar dedi. Bir ara çok balgamı oldu bebeğimin o zaman ılık su verdim sadece birkaç kere rahatlasın diye o kadar. Yani bence çok yanlış şekerli su olayı 😔 yavrum içleri yanar dilleri de söylemiyor benim arkadaşım hem mama hem şekerli su veriyor normal su ver bari dedim Yok normal su verilmez şekerli su bağırsaklarını yumuşatır diyor ama bebeği ıkınmaktan inliyor