FatmaSeker_65 Kızlar 73 günlük bi bebeğim var son bi haftadır bebeğimin kafası aşırı terliyor özelliklede uyurken terliyor çok ta giydirmiyorum vücudu terlemiyor yastığı su gibi oluyor başına gelen var mı
jap FatmaSeker_65 doğduğundan beri benim kızımda öyle. 13 aylık şuan hala öyle. Duştan çıkıyo emerken 2dk dolmadan kafası cımcırık oluyo. 9aylıkken kan tahlili yapıldı vitamin ya da demir eksikliği çıkmadı. Bebeklerde ısı kaybı baştan olduğu için öyle oluyo
Alil FatmaSeker_65 benimde bebeğimde yaklaşık 1 haftadır olmaya başladı. Bebeklerimizin ayları aynı. Ter bezleri gelişti muhtemelen. Bebekken ter bezleri çalışmıyormuş artık etkin olucak. Havalarda nemli olduğu için normal bazen uyuttuğumda sırtı bile terlemiş oluyor üstünü değiştiriyorum. Normal endişe edecek birşey yok.
jap FatmaSeker_65 yok canım yapılmadı. Bunu bilmiyodum 12.ayda da kan tahlili vardı ama gitmiyorum 3 aydır hastaneye. Gittiğim zaman sorucam inşallah
SinyorinA FatmaSeker_65 d vitamini eksikliginden oluyormus benim oglumunda basi cok terliyor vitamini eksik etmiyorum hic ama bakalmm
EcemKerem FatmaSeker_65 canım benim oğlumunda çok terliyor kafası bende sordum buradakilere vitamin eksikliği dediler falan taktım kafama boş yere geçen kan verdik değerlerine baktırdık bi sıkıntı yok tiroitte küçükken bi sebepten baktırmıştık yine bi sıkıntı yok takma kafana normal bence bebeklerin çoğu kafadan terliyor bence bide yaz geldi normal