Dorika Arkadaşlar bende lansinoh elektrikli tekli süt pompsı var ama yetişemiyorum işe de başlıcam o yüzden çiftli alcam bunu da satıcam. Çiftli lansinoh mu alsam yoksa avent mi alsam? Hangisinin pompası daha güçlü fikri olan var mı?
Tatliskooo Dorika ben de lansinoh ablamda da avent var. avent in çekim gücü çok daha fazla lansinohtan
Alev_ Dorika lansinoh’dan uzak dur. Bana sorarsan biraz daha pahalı ana ameda al. Aylardır kullanıyorum ne bozuldu ne çekim gücü azaldı. Bu arada almak yerine kiralık da kullanabilirsin.
Dorika Tatliskooo çok teşekkür ederim avent e ben de daha yakınım hastane tipi de kiralamak istemiyorum ama bilemiyorum
Dorika Deletedmom348 teşekkürler. Avent in ikilisi yok mu ya şimdi netten bakıyorum da sadece tekliler var?
sdsd Dorika bende aventin teklisi var diğer göğsümede mochi takıyordum.aventten daha çabuk doluyordu.hem zaman tasarrufu sonra yer değiştiriyordum pratik oluyordu
Dorika Alev_ baktım bin-2bin lira fiyatları çok pahalı peki bu tip hastane tipleri nereden kiralanıyor?
Dorika sdsd aventin çiftlisi yokmuş bana da çiftli lazım dediğiniz gibi teklileri çiftli gibi kullanmak çok mantıklı ama işyerimde kullanmam çok zor olcak
sdsd Dorika instagramda beşikbebe diye sayfa var Gül hanım o kiralama yapıyor ben mastit olduğumda kendisinden almıstım sağ olsun yardımcı oldu.belki yaşadığınız yerde bir yere de gönlendirebilir sizi
asafoglum Dorika lansinoh iyi kullanıyorum ama philipsin ürünlerini kullanıyorum daha kaliteli eminim pompasıda daha kakitelidir
Dorika Aventin ikilisi yokmuş ben ikilisi var sanıyordum. Lansinohun ikilisi yerine aventin teklisi değer mi randıman açısından?