Ceyyllan Yaklaşık 5 gün önce 37 haftada sezeryanla doğum yaptım bebegim beni emmiyor 4. gün biberonu almaya başladı ve doktor 5.gün çıkmamıza zor izin verdi ama ben bebegimi emzirmek istiyorum kabul etmiyor böyle bir durum yaşayan varmı aranızda
Elanururas Ceyyllan bende 37+1 de Doğum yaptım benimde hastanede iken kayınvalide mama verdirmiş ben kaşık ile verin demiştim o biberon ile verdi sonra hep sütün yok diye öyle verdi göğüs ucu da pek yoktu benim ebem sütünü ver mamaya alıştırma dedi kayınvalide ile tartışa tartışa emziriyordum şimdi 20 günlük olduk ilk günler gibi değil emiyor çok az zorlansamda emmeye alıştı mamayı da 1.hafta da bıraktırdım
mrsgnss Bende 7 gün önce sezeryan ile 37 haftalık dogum yaptım sütüm gelmedi ama doktorum ilk önce zorda olsa emzirmeye çalış daha sonra sagım yapıp biberonla takviye edebilirsin demişti gögüsucum yok benim birde zorda olsa vermeye çalışıyorum
Elanururas Ceyyllan inşAllah 😊 biberon ucuna alışınca emince de çok gelsin istiyormuş bebekler tembelleştiriyor biberon bebeğin çenesini 😊