Papatyam1 Doğum yapali 5 ay oldu ve dün adet görmeye başladım sprial taktırmak istiyorum adetliyken takılıyormus sanırım kadın doğuma mi gideceğim devlet hastanesi mi sizce özelde mi taktıriyim çok ta korkuyorum 😒😒
Esmataha Papatyam1 bende taktırcam canım 40 ımın çıkmasını bekliyorum. Önceden sağlık ocakları da takıyordu şuan takmıyorlarmış. Ben eşimden habersiz taktırcam için hiç riske atmıcam özelde bildiğim iyi bir doktor var direk ona gidicem ama geçen sene sorduğumda 600 tl demişlerdi. Şimdi ne kadar diyecekler bilmiyorum.
Miniginannesi Papatyam1 anasağlik ocakları takıyor kayitli oldugunuz saglikocaginda ki hemsirelere sorarsaniz bilgi veriyolar ben taktirdim ucretsiz 10 ay oldu taktirali memnunum
Bilgehan Papatyam1 9 ay önce sağlık ocağında taktırdım. Adetin üçüncü günü çağırdı ebe. Çok az ağrı oluyor korkmayin
Edacck Papatyam1 devlet Hastanesi’nde aile planlamada taktım 5 dk sürdü. Eğer yapabiliyorsan yap, 600 çok para.
EylulDeva Esmataha bu eşlerin buna bile karışmalarına uyuz oluyorum ne değişik huyları olan kocalar var sanki kendileri 9ay o süreci yaşayıp kendileri 7/24 çocuk bakıyorlar istersem tüplerimi bile bağlatırım çocuk için evlendiysen yallah 😂
Esmataha EylulDeva aynen kuzum ya ama kelepce için eşinin rızası olması gerekiyormuş yoksa ben ikincinden sonra çok düşündüm bağlasınlar diye. 😁
EylulDeva Esmataha hahahaha yok onu öylesine dedim zaten benim daha ilk çocuk 😂 sprial yine sizi 5yıl idare eder kontrollere giderseniz ondan sonra yaş ilerledikçe zor olur zaten çocuk 😅
Papatyam1 Bilgehan yaa oylemi kimi diyor çok ağrı yapıyor kimi yapmıyor diyor korkuyorum ama taktırmak zorundayım 🤦🏻♀️
Bilgehan Papatyam1 ağrı esiginizle ilgili olabilir. Canım pek tatlı değildir açıkçası. Ama bence kendilerini kastiklari için ağrı oluyordur. Hatta ebe bana demişti ki normal doğum olsa çok kolay takıyoruz. Sezaryen ile doğum yapmama rağmen çok rahat taktı beş dk da bitti. Kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar kolay olur.
Papatyam1 Bilgehan Himmm çok teşekkür ederim bilgilerden dolayı bı nebzede olsa içim rahatladı çok sağolun 🌼