Parsmls Kızlar dün alerji doktoruna gittim kakası mukuslu ve bir kerede cok az kan gördüm diye test yapıldı ve süt alerjii kesinleşti birde ete de var gibi duruyor dedi doktor ama ilk once sütü keselim dedi böyle anneler var mı aramızda ne yiyeceğimi sasırdım bebeğim zaten gündüz hiç uyumuyır nerdeyse yarım saat aralıklarla az az emiyor çok yoruldum artık bebeğim az kilo alıyor gibi bu ara zaten onada moralim bozuluyor ne yapabilirim daha iyi beslenmesi için 😞sadwce anne sütü veriyorum
Boncugumm Parsmls biz de aynıyız canım hiç bir şey yemiyorum her şeyin içinde süt var bizim yumurtaya da alerjimiz var ayrıca süt alerjisi de dana eti ve tavuk eti de yenmiyor muş sadece kuzu eti, çok zor bir süreç ben sebze yemem meyve de bebeğime gaz yapıyor diye yiyemiyorum artık vitaminsizlikten ağzımın içi yara dolu İnşallah bir an önce geçer ben bir ayda mahvoldum biz de 3 aylığız bu arada
Kalp26 Parsmls canım nereye test yaptırdın kan tahlılınde mi cikti bize test yapmadılar kücük daaha cikmaz dedıler bende kafama gore kesiyorum yemekleri
Mucizemveben90 Parsmls benımde hafif mukuslu oluyor ama kakasında kan yok kaka testinde de kan cıkmadı alerjı testı yaptrmadım gündüzleri hıc uyumuyor kılo alımında sorun yok ama cok aglıyor
Arasannesi Parsmls benım bebegıme de alerjı olabılır dedıler süt diyeti verdı doktor bana ama mukuslu kaka hala devam ettı.bız cocuk doktoruna gıttık yalnız alerjı doktoruna gıtmedık kaka testı yaptı alerjı gozukmedı.sız kan mı verdınız
Parsmls Boncugumm tavuk ve balık etinin bu durumda alerjen olmadıgını düşünüyorum sadece dana eti diye biliyorum
Parsmls Gozdesa sırtından 12 damla sanırım damlatıp ufacık deldi sonra bekledi ve bi kagıt koyup kabaran yeri ölçtü sizin Şikayetiniz neydi
Parsmls Kalp26 çocuk alerji doktorun götrdüm ben kan değil sadece damlayla ölçtü sanırım sütle ilgili olan damla kabardı
Parsmls Mucizemveben90 bizimkide çok ağlıyor hatta bugun sinirinden bende ağladım zaten doğru dürst yemek yiyemiyorun bide üstüne butun gun aglayınca gerçejten çekilmez oluyor
Parsmls Arasannesi banada cocuk doktoru süt alerjisi olabilir dedi ama emin olayım diye gittim alerji doktoruna sırtından damla damltıp yapıyor kaç gün kestin süt ürünlerini
Arasannesi Parsmls 1 hafta kestım.literatürde busekılde yazıyor dıye doktorda 1 haftalık bır dıyet ıstedı.ama mukus gecmedı.kakamız da kan yok ama bır daha süt tüket bır daha bakalım dedı belkı dıyetten dolayı kan düzelmiştir dedı.bu bıkac gundur yıne yıyorum tekrar kaka verecegız yarın.bebegınız kac aylık sırttan damlayla bakıldıgını hıc soylemedıler bıze
Reyhandefne Parsmls bu alerjık durumu ne zamana kadar surermıs bılgınız var mı.bende kızımdan suphelenıyorum
Parsmls Reyhandefne süt alerjisi 1 yastan sonra bitebiliyormuş ama baska seye yerfıstığı fln ömütr boyu sürebilirmiş
BabyGroot Parsmls şükret canım bizim yumurta süt ürünleri domates gluten tavuk eti fıstık alerjimiz var sadece süt ürünlerinedir inşallah ve geçer 1 aydır diyet yapıyorum ve inan sadece süt ürünlerine olsa alerjisi herşey çok daha kolay olurdu
BabyGroot Parsmls hırıltı, kusma, yüzünde egzama ve sivilce gibi döküntüler, ishal, mukuslu kaka, bağırsaklarda sürekli gurultu vrdı. Deriden alerji testi yapıldı o şekilde teşhis kondu gaita da gizli kan çıktı bir de
Parsmls Ballicoreginannesi sütün girdiği her yiyecek yoğrt peynir krema çikolata biskivü nerdeyse herseyde süt var zaten