Kubra2423 Merhaba cici anneler ben 23 günlük taze bir anneyim bebegimi emziriyorum uyku arasıda gogusumu sağıp biberon ile bebegime 80 ml veriyorum sizce azmi cokmu ?
Milagros Kubra2423 kaç saate bir 80 ml veriyor sunuz?Bebeğiniz çok küçük ve çok fazla 30 cc yeter yada en fazla 50 verin anne sütünün sindirimi kolay çabuk acıkırsa en fazla 50 cc verin bence
Doruk12 Kubra2423 normal bence canım istediği kadarını içer zaten, ben de öyle yapıyordum göğsüm dolmaya başladığında sağıyordum o uyuyunca, hem emzirip hem de o sütümü veriyordum uyandığında ya da istediğinde
NesAli Milagros benimde 23 günlük emiyor emerken topladığım sütte 40-60 cc oluyor ve onuda içmeden uyumuyor. Neden fazla acaba? Bana doktor ne zaman isterse ver dedi bende veriyorum. Memeden ayrılmıyo pek zaten yatağına koyunca uyanıyor topladığım sütü veriyorum öyle uyumaya çalışıyor
Kubra2423 Apalie bebegim emiyor cok şükür uyku arası uyurken günde 2 defa bir gece 2 de bide ogle ile ikindi arası biberonla veriyorum uyurken 80 ml veriyorum
Milagros NesAli emmek ile sağmak aynı değil sağarak verdim bende hep ve doktorum hep fazla dedi 23 günlük bebeğin midesi ne kadar olabilir ki nektari kadar ancak vardır o yüzden hazımsızlık yaşamasın ve fazla kilo almasın diye doktorumuz hep böyle tavsiye etmişti.sonra her ay artırdık tabi bebeğiniz öyle alıştıysa doymaz en iyisini siz bilirsiniz.
Apalie Kubra2423 biberon verdiğiniz için zamanla meme reddi olabilir dikkatli olun. Çünkü biberondan içmek daha kolay. Bence hiç sağım yapmayın, riskli bir durum
NesAli Milagros aslında ben öyle alıştırmadım ama sarılıktan yatınca mama ile beslendi bu defa doyuramayınca mama yerine sağdığım sütü vermeye başladım çünkü doymadığı için uyusada erken uyanıp bi daha istiyodu. Azaltabilir miyim acaba. Bencede çok yiyor zaten yiyincede güzel uyuyor
Milagros NesAli 60 cc deneyin biraz baktınız doymuyor yine öyle verdiğiniz gibi devam edin.Ama daha da artırmayın annesi hazımsızlık,gaz yapar fazlası.Aylık kontrolde söyler doktorunuz zaten az mi çok mu ben azaltmıştım doymazsa belli eder zaten bebeğiniz.
Milagros NesAli siz emziriyormuşsunuz da 😊ben sadece sağarak anladım emip ardından 40-60 cc çok fazla ama bebeğinizi en iyi tanıyan sizsiniz kilo alımına göre bilgi verirler size sağlık ocağından falan ama inanın çok kilo alınca endişelendiriyor doktorlar kızmıstı bana çok veriyorsun diye sağlıkla büyütün inşaallah.
Milagros NesAli siz emziriyormuşsunuz da 😊ben sadece sağarak anladım emip ardından 40-60 cc çok fazla ama bebeğinizi en iyi tanıyan sizsiniz kilo alımına göre bilgi verirler size sağlık ocağından falan ama inanın çok kilo alınca endişelendiriyor doktorlar kızmıstı bana çok veriyorsun diye sağlıkla büyütün inşaallah.
NesAli Milagros ya evet işte hem emiyor yarım saat hemde 60 cc içiyor bazen doymuyo 30 cc mama bile yiyor. Mama tokluğuna alışmış olabileceğini söylediler çünkü 15 gün mama meme olarak gittik. Sonra azalttım ama ne fayda 😂
Milagros NesAli aynen mama anne sütünden daha çok tok tutuyor büyük ihtimal söylediğiniz gibi olmuş 😊