Sulebrk Kızlar bübchen pişik önleyici krem kullanıyorum sadece pişik olmadın diye önlüyor ama pişik kremi almak istiyorum içeriği temiz olan ne kullanıyorsunuz
Hicrann12 Sulebrk bence bepanthol al çok iyi bir krem ben kullandım hemen etkisini gösteriyor. Ama en iyi yöntem bebeğin popusunu yıkamak ve ardından zeytin yağı sürmek birebir.
Wolverine Sulebrk sudocrem pişik önleyici değil bakım kremidir. Bebeklerde pisige, yetişkinlerde akne için kullanılabilir. İlaç olmadığı için de reçetesiz satılır. Yani merhem değil. Krem. Gönül rahatlığıyla pişik varsa her gün kullanabilirsiniz. İnce tabaka halinde kullanılmalı.
1prens1prensesannesii Sulebrk mavi hametan ve mavi desitin kullanıyorum.. Çok memnunum.. Mühendisinoğlu da bunları öneriyor
GGmerve Thesra ben her altini açtığımda ince bir tavaka sürüyorum popisima cunku kizim coo pisik oluyot 2 defa surmesem hemen pisik oluyor. Birde bayan 5 gun demiste pisik onleyici suresu yok ki
GGmerve Sulebrk fucidin, hametan 2 cesidi , bebhamtol, pudra ne aldiysam fayda etmedi ama sudocrem aldim bebgim poposi tertemiz patliyor resmen . Eskiden hep kizarikti.
Deletedmom14 GGmerve bende her alt degismede sürüyorum. Alt katta sudocrem, üst katta baby me pişik önleyici kullanıyorum. Zaralimi ki sürekli sürmek 🙄
Meftunbade Hametan ve sudokrem kullanıyorum hamedani pişik olduğunda gece yatmadan önce sürüyorum çünkü o tıbbi bi ilaç gün içinde de sudokrem kullanıyorum pişik olmasın diye her alt degismede
Woody Meftunbade sudocemin her seferinde kullanılmaması gerekiyormuş içeriğinden dolayı. Burada okumuştum ilk. Dahs sonra eczacıdan teyit ettirdim. O sadece pişik oldugu zaman geçirmek için kullanılmalıymış. Tontisimm Deletedmom14 S_D
YaseminAran Sulebrk ben penaten kullanıyorum hiç olmadık pişik hatta lohusaliğimda ben pişik oldum onu geçirdi yengelerde sudocream kullanıyor onlarda memnun
Nurtupu Sulebrk mor desitin yada trendyolda pavloderm diye bir krem var. Harika gerçekten. 6 saat içinde etki etmezse paranız iade diye de yazmışlar üstüne. Kızımın pişiğini sabaha geçirmişti 👍🏻👍🏻👍🏻