Minikkelebek Kızlar bu kanguruyu kullanan var mı? Memnun musunuz? Mamadus pek beğenmedim kumaşı vs hoşuma gitmedi
Nnzhktt Minikkelebek aldim güzel fakat bebeğim sevmedi galiba 3 4 kez denedim 15 20 dk sonra durmak istemedi ama benim kızım sabit durmayı sevmiyo inşallah biraz büyüyünce kullanabilirim
Minikkelebek Drsmkm sağol canm yorumun için .. tek başına takabiliyor musun? Mamadusu ben kullanamadım sırt kısmını takamadım illaki birinden destek lazım
Minikkelebek Alminam sağol canm yorumun için.. hangi modelini kullanıyorsun birde kargo kaç günde getirdi? Bana acil lazımda
Xiamei Ben yeşil önü motifli olanı aldım . Kumaş vs güzel. Tek başıma takıp kullanabiliyorum. İki gündür evin içinde alıştırma yaptık bebişimle☺️ Yarın dışarıda deneyeceğiz inşallah 🙏 Bebeğim 3 ay 19 günlük. Çok baktım dğer markalarada. En son solomombaby yada ilkay baby olsun dedim ve bu oldu☺️ Civil de casual marka kanguruda indirim vardı. Ama bana kullanımı çok karışık geldi . Görüntü olarak daha zarifti ama bu daha çok hoşuma gitti.