SelmaYakup Kızlar aramızda kolik bebeği olan var mı ? 1 aylik bebegim var şimdiye kadar çok iyiydi uyuyordu emzirmeye zor kaldırıyordum ama bazı günler çok huysuzlanıyor doktora götürdüm kolik dedi ama kolik böylemi olur bilmiyorum siz neler yasiyordunuz biraz bahsedermisiniz bizde bilelim boşu boşuna ilaç vermeyelim bebeğe??
Lale SelmaYakup canım benim bebeğim kolik değil ama doktorumla konusmustum bi ara. Ağlamaları belirli saatlerde olur dedi belirli dakikalar olur dedi. Öyle mi senin ki ?
SelmaYakup Lale Değil iste bazen duruyor bazen durmuyor belli olmuyor bende duymuştum saat gibi kurulu oluyorlar falan diye yazıyorlar öyle değil bziimk
Gulistan47helin63 SelmaYakup aynen canım kurulu saat gibi oluyorlar benim kızım 3 bucuk aylik kolik saat gece 1 de baslardi aglamaya sabah 7 yada 8 e kadar ne yaptiysam susmazdi simdi sakin cok sukur masallah ara ara agliyorsa kolik degildir bebegin
SelmaYakup Gulistan47helin63 hergun ağlamıyor bugün 1.ay kontrolü vardı doktorda çok gazi var dedi kolik değil ama sanırım gazlı bi bebek.