Deletedmom278 HappyKids 2 yaşında. 5.30 da kalkıyor 1 aydır ara ara 6 7 de olduğu oluyor. Sabah bizimle beraber kahvaltı yapar ne yersek o da yiyor. Peynir hariç. Sabah kalkınca da oyun oynamaz bi boş boş evi gezer iyice kendine gelince de vay halimize.
MuhammedAmine HappyKids sabah 10 gibi kalkıyor peynirli omlet , salatalık , domates , kaşar , tahin-pekmez yanında da keçiboynuzu özlü su içti 17 ay 8 günlük 🦁
tosuncukannesi HappyKids 6 ay 10 günlük 8.30-9.30 arası uyanıyor yumurtalı herhangi bir tarif hazırlıyorum ama genelde patatesli omleti çok seviyor yanında salatalık ve lor peyniri ile yediriyorum ilk oyunumuz örümcekte bütün evi turlama sonra yerde oynaşma 😂🥰
Arasannesi hunilikadin peki gunduz uyuyor mu acaba.benım bebegıme bır turlu gunduz uykusu uyutamadım malesef
Zask HappyKids Merhaba. 6,5 aylık oğlum. Sabah 7′ de uyanıyoruz. Kahvaltıda yumurta sarısı, lor, labne, meyve, salatalık, pekmez, bebek bisküvisi, anne sütü şimdilik. İlk oyunumuz ceee oluyor. 😊
Ezgidnzada rmert aksam 9 da uyku moduna geciriyorum tee 11 bckta anca uyuyor salla salla. Gece de beslenme icin 3.4 kere uyanıyor.bende sütümü sağıp biberonla veriyorum ki bana da zaman kalsın uyuyayım diye
Furkansmomy 21 aylıgız 💜💜 Sabah 7-8 arası uyanış🤗🤗 9 gibi kahvaltı 😋 yumurta haşlama pek yemez omlet işte dereotlu omlet yağda peynirli yumurta patatesli yumurta pankek poğaça börek tarzı ne yapmıssam onu yer peyniri pek yemiyo yumurtaya karıstırıyorum 🤷🏻♀️ Zeytin salatalık bal veya tahinli pekmez yer süt içer 12 gibi öğle uykusuna yatar 🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Furkansmomy He bide ilk oyunumuz uyanınca yatakta eğlenmece😂 sonra mutfakta ben kahvaltı hazırlarken yanıma gelir ne varsa indirir😁 salonda oyuncaklarını dagıtır lego oynarız🙆🏻♀️
Deletedmom224 HappyKids 4aylık,7yaş,5yaş❤️ Üçüde farklı saatlerde uyanıyor. Ama küçük tosbiğim 8de uyanır. once banyosunu yaptırıyorum Sonra güzel bi masaj Olmazsa olmazımız mamamız hazırlanır. Daha sonra 1saat kadar birlikte yatar yuvarlanır oynarız. Tekrar uykuya geçiş 11.00.bu bana ait haftasonu programı. Hafta içi babası bakıyor.Ben çalışıyorum😅
Seydameva HappyKids 18 aylık genelde 9.3 kalkıyoruz 🥰 Kahvaltıda yumurta salatalık zeytin peynir çeşitleri yiyoruz arada değişiklikler yapıyoruz tabiii 😊 ilk oyunumuz etrafı dağıtmak 😂 sürekli olarak dağıtıyoruz yapbozlarımız bultaklarımız eğitici ahşap oyuncaklarımız hepsini seviyoruz ama en çok eğitici köpekcikle vakit geçiriyoruz😊
shmsevval sabah 8de uyanıyor minik kelebeğim 💕 10 ay 15 günlük 💕 kahvaltıda bebek ekmeği ceviz badem peynir avokado pekmez zeytinyağlı salatalık ve biraz mama tüketiyor. Tabi dişler onu epey iştahsızlaştırdı ama bazen oyunla bazende benimle birlikte kahvaltı yaparken daha verimli yiyor ☺️
Milagros Fistik-48 yarım muz,5 yemek kaşığı un,ceviz,1 yumurta sarısı,1 yemek kaşığı zeytin yağı,az pekmez,yarım çay bardağı su.Yumurta ile yağ çırpın muz ve ceviz ardından pekmez, su ve en son un 😊 tavaya yağ sürmeden pişirin.
Kereminannesi09 Sabah 9 10 arasi kalkiyoruz gece 1500 kere kalkmayida sayarsak.. 9 aylik oglum biraz yatakta keyif yapiyoruz sonra kahvalti sonrasi o evi dagitiyo ben topluyorum oyuncaklariyla oynuyoruz 3 saat sonrada uykuya gecis sonra gece 12ye kadar qyni rutin
milasmommy HappyKids 1 aylık sabah 6-7 de kalkıyoruz anne sütü alıyo saat 11-12 ye kadar evin içinde deli dana gibi dolanıyor tekrar uyuyor 15 dk sonra tekrar uyanıyoruz😂😂
Caydemir Nefesim01 cevizi verebiliyor muyuz 7 8 aylarda bir de blenderdan mı çekiyorsunuz un gibi? Pekmezi nasıl veriyorsunuz bir de pankek tarifini alabilir miyim?
Milagros Fistik-48 yarım muz,5 yemek kaşığı un,ceviz,1 yumurta sarısı,1 yemek kaşığı zeytin yağı,az pekmez,yarım çay bardağı su.Yumurta ile yağ çırpın muz ve ceviz ardından pekmez, su ve en son un 😊 tavaya yağ sürmeden pişirin.