Elif06 Oğlum gece 10 da uyudu sabah 5 te altını değiştiriyim dedim ama hiç çişini yapmamış bez kupkuruydu ilk defa böyle oldu normalde bezleri hep dolu dolu olurdu başına gelen var mı acaba?
Semrakrhn38 Elif06 Bazen benim.kiziminkide oluyor cok dolu veyatta cok az oda bence hem gece mama icmediginden hemde yaz aylarinda idrarin azalmasinin nedeni teriyle atmasiymis .
_esraaozturkk_ Elif06 bnm.oglumda da oluyor Cnm hValar çok sıcak olduğunda yapmıyor ter yolu ile atıyor
Badevehande Elif06 su verin çiş yapmaması böbreklerini mahveder verince zararı olmaz. Mama içiyormuş zaten su vermeniz gerekirdi çoktan. Ben sadece emzirmeme rağmen hep su verdim çünkü doktorum doğru bilinen bir yalnış su vermemek dedi.
Elif06 Cinareymen günde 2 defa mama veriyorum öğlen ve akşam sürekli emziriyorum 2 saatte bir 65 günlük bebeğim 2 gün önce de verem aşımızı olmuştuk
Elif06 Badevehande dr uma sordum ek gıdaya başlayana kadar kesinlikle su verilmemeli çok zararlı dedi mama da versen ayrıca su verme dedi
Cinareymen Elif06 evet canım 6 aya kadar doktorlar mama da anne sütü de alsa su vermeyin diyorlar hele de anne sütüyle su verince içeriği parçalanıp yeterli faydayı göstermiyormuş. İnstagramda ali Fuat bey var onun vidyolarını izleyebilirsin
Badevehande Cinareymen ben sadece emzirdim ve su verdim yaramasa 2850 doğan çocuk sadece anne sütüyle 5.ayda 9 kilo olmazdı bence
Elif06 Badevehande bu sabah sordum hatta 4600 benim oğlumda ayda 1 kilo alıyor gayet iyi dedi Dr mamayı azalttım iyice her Dr farklı bişey diyor, bu arada maşallah sizin kuzuya 🙏🧿
Cinareymen Badevehande demekki sütünü yağlıydı ve yarıyordu. Ben kilo aldırmaz demedim içeriği parçalanıp yararlı vitaminler kayboluyor demek istedim. Ben doktorların yalancısıyım. Zaten anne sütünde su var mamayı da suyla hazırlıyorsanız doktorların dediğine geliyorsunuz bunda anormal olan ne var ki hemen şaka mısınız diyorsunuz?
melasya Elif06 2 aylik bebek 4 sa bir cis yapmali sivi alimini bi sekilde ole atiyo . yeterince beslendigindenemin iseniz sorun yok bence. benim iglumda gece artik ck cis yapmiyo ama 1 yasinda sabah bos oluyo bezi uyanir uyanmaz dolduruyo sonra
Elif06 melasya ilk defa olunca korktum, beslenmesi gayet iyi şükür 🙏 baktıktan iki saat sonra bezi doldurmuştu çok tşkler 😊
Badevehande Cinareymen uydurmuş çünkü o doktor sende problem yok zaten bilgi zannedilen şey şaka gibi ondan dedim